реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 3 » ЦВК утворила окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу № 205
18:45
ЦВК утворила окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу № 205
ЦВК утворила окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу № 205 3 червня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.
В режимі засідання відбулось жеребкування щодо включення кандидатур до складу окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року в одномандатному виборчому окрузі № 205.
За Законом України "Про вибори народних депутатів України" окружна виборча комісія утворюється у складі голови, заступника голови, секретаря та інших членів комісії у кількості не менше 12 і не більше 18 осіб.
З числа 29 політичних партій – суб’єктів виборчого процесу, кандидатів у депутати від яких було зареєстровано у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, правом падання кандидатур до ОВК (кожна по одній кандидатурі) скористалися 25 політичних партій. Враховуючи те, що усі внесені ними подання відповідали вимогам закону, до жеребкування було допущено 25 кандидатур.
Також до ЦВК надійшли подання від усіх 6 політичних партій, депутатські фракції яких зареєстровані в Апараті Верховної Ради України поточного скликання, кандидатури від яких до складу комісії включаються обов’язково, а саме ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ", Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ", Політичної партії "Опозиційний блок", Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ", Радикальної Партії Олега Ляшка, політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".
З урахуванням обов’язкового включення цих шести кандидатур жеребкування проводилося на 12 вакантних місць у складі комісії.
Після проведення жеребкування ЦВК своєю постановою утворила окружну виборчу комісію з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 205 у складі 18 осіб.
До складу ОВК увійшли представники 15 політичних сил. Очолюватиме комісію у цьому окрузі Значко В.О. – від політичної партії "Сила і Честь".

Як зазначив Голова Комісії Михайло Охендовський, постанова Центральної виборчої комісії про утворення ОВК одномандатного виборчого округу № 205 прийнята в суворій відповідності з усіма нормами Закону України "Про вибори народних депутатів України" на підставах, у межах повноважень та у спосіб, що передбачений відповідним законом про вибори, а також Законом України "Про Центральну виборчу комісію".



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1163 | Теги: вибори, цвк, Чернігів, 205 округ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar