реклама партнерів:
Головна » 2024 » Серпень » 23 » День Державного Прапора: біля стели Героїв Крут урочисто підняли синьо-жовтий стяг
21:03
День Державного Прапора: біля стели Героїв Крут урочисто підняли синьо-жовтий стяг
День Державного Прапора: біля стели Героїв Крут урочисто підняли синьо-жовтий стяг Напередодні Дня Незалежності українці відзначають День Державного Прапора. Сьогодні з нагоди цих свят у селі Пам’ятне біля стели Героїв Крут урочисто підняли синьо-жовтий стяг та вшанували пам’ять полеглих захисників України громадськість та представники органів влади.
Серед учасників заходу заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Іван Ващенко, начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун.
«Наш прапор – символ незламності українців у боротьбі за свободу й незалежність. Упевнений, що ми обов’язково переможемо і він майорітиме у кожному куточку України», – наголосив Іван Ващенко.
«Сьогодні ми не лише відстоюємо своє право мати власну державу, а боремось за саме існування українського народу, за можливість кожного з нас просто жити та не бути рабом. Саме для цього усі ми повинні об’єднатись, щоб раз і назавжди здолати нашого споконвічного ворога», – зазначив під час виступу Григорій Ковтун.
Зібрання вшанувало пам'ять усіх загиблих захисників України хвилиною мовчання та поклало квіти до меморіалу. Заупокійну літію провів настоятель храму Святої Покрови отець Михаїл.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації








Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1844 | Теги: звитяга, крути, Чернігівщина, український прапор | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar