реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 15 » День молоді Чернігівщина відзначатиме у новому форматі
13:23
День молоді Чернігівщина відзначатиме у новому форматі
День молоді Чернігівщина відзначатиме у новому форматі На території комплексу «Голубі озера», розташованого у селі Олешня Ріпкинського району, з 18 по 21 червня відбудеться Міжнародний молодіжний фестиваль «Молодість. Мир. Майбутнє». Захід приурочено до Міжнародного дня молоді.
Про особливості цьогорічного святкування сьогодні під час чергового брифінгу в облдержадміністрації розповідали заступник директора Департаменту сім ' ї, молоді та спорту ОДА Наталія Кожушко та старший інструктор центру тактичного навчання "СОТа" Олександр Лаптій.

— Фестиваль проходитиме у форматі наметового містечка. У таборі планується провести військово-патріотичну гру, спортивні змагання і показові виступи, клуби за інтересами. Також будуть організовані концертні програми, під час яких молодь продемонструє «візитні картки» свого району, міста, області, держави, — зазначила Наталія Кожушко.

Як зазначив Олександр Лаптій, також проводитимуться інструктажі із орієнтування та правил поведінки в екстремальних умовах, практичні заняття із надання першої невідкладної допомоги та демонстрація макетів зброї.

— Чернігівщина — край з багатим козацьким минулим. Генетичний код час від часу дає про себе знати, але його необхідно підкріплювати практичними навичками, зокрема і поводженням із зброю, — каже старший інструктор центру тактичного навчання.

Загалом, ідея фестивалю — підвищення національного духу молоді та патріотичного виховання, створення можливостей для самореалізації та розкриття творчого потенціалу.

Програма передбачає обмін досвідом, змістовне спілкування та міжнародне і прикордонне молодіжне співробітництво між Україною та Республікою Білорусь.

У заході візьмуть участь близько 400 представників молодіжних громадських організацій, творчої та активної молоді з районів та міст Чернігівської, Київської, Вінницької, Житомирської, Черкаської, Полтавської та Сумської областей, а також молодіжний актив Гомельської області (Республіка Білорусь) та, можливо, представники із Латвії.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1609 | Теги: ГолубіОзера, Олешня, ДеньМолоді | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar