реклама партнерів:
Головна » 2024 » Серпень » 13 » Діти загиблих Воїнів Чернігівщини відвідали безкоштовний табір в Латвії
21:23
Діти загиблих Воїнів Чернігівщини відвідали безкоштовний табір в Латвії
Діти загиблих Воїнів Чернігівщини відвідали безкоштовний табір в Латвії Тижневий відпочинок у таборі "Justies labi" для 20 дітей військовослужбовців з 4 по 11 серпня організовано Почесним Консульством Латвійської Республіки у Чернігові та області в рамках підписаного меморандуму з латвійською компанією Latvenergo.
«Психологічна реабілітація дітей наших бійців є надзвичайно важливою. Ці діти потребують особливої підтримки та уваги, і я вірю, що допомога їм відновити психологічний баланс є нашим обов’язком», – пише Олена Вишнякова, Почесний консул Латвійської Республіки в Чернігові та області на своїй фейсбук-сторінці.
Час у таборі був насичений різноманітними заходами. Це інтерактивні ігри, творчі майстер-класи, спортивні змагання та екскурсії. Діти відвідали природний парк Лаума, зоопарк Дундаги, Валдемарпілський маєток та інші цікаві локації, познайомилися з культурою, традиціями та історією Латвії.
«Дякуючи співпраці з нашим надійним іноземним партнером, діти загиблих Героїв вже не вперше отримують можливість відпочити та оздоровитися в Латвії. Це дуже важливо, адже це змога відволіктися від постійних тривог та відчути смак дитинства», – подякував за ініціативу В’ячеслав Чаус, начальник ОВА.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1914 | Теги: воїни, діти, Чернігівщина, Латвія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar