реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 14 » «ДоброволецьFEST» зібрав патріотично налаштовану молодь Чернігова
20:29
«ДоброволецьFEST» зібрав патріотично налаштовану молодь Чернігова
«ДоброволецьFEST» зібрав патріотично налаштовану молодь Чернігова Хто такі добровольці? Як організовувався в Україні добровольчий рух та добробати? Як сплести сітку на надати медичну допомогу за правилами тактичної медицини? Як зробити окопну свічку? Куди телефонувати у разі виявлення підозрілих предметів? Відповіді на ці та багато інших запитань дізналися сьогодні учасники національно-патріотичного квесту «ДоброволецьFEST», що відбувся в Обласному молодіжному центрі. І не тільки дізналися, а й застосували нові знання на практиці: 10 команд (понад 90 осіб) повинні були пройти 10 локацій, кожну з яких координував представник громадської організації чи добровольчого батальйону.

Крім учнівської молоді, до заходу долучилися, зокрема, представники органів влади, добровольчих батальйонів, Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО, Обласного стрілецько-спортивного клубу, громадськість.

В.о. директора Обласного молодіжного центру Ірина Сімонова: «Сьогодні учасники квесту мають можливість максимально наблизитися до тих умов, в яких перебувають наші військові. До речі, локації розробляли представники громадських організацій та добробатів. Вважаю, що цей захід набуде популярності серед учнівської молоді. Будемо і надалі напрацьовувати для неї цікаві і корисні просвітницько-патріотичні заходи».

Переможці отримали символічні подарунки, в тому числі тематичну літературу.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 736 | Теги: флеш-моб, добровольці, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar