реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 5 » Футбол. Десна - найбільш відвідувана команда Першої ліги
12:47
Футбол. Десна - найбільш відвідувана команда Першої ліги
Футбол. Десна - найбільш відвідувана команда Першої ліги Десна провела один з найуспішніших сезонів в своїй історії – вперше команда завоювала бронзові нагороди чемпіонату Першої ліги. І, нагадаємо, Десна обіграла Зірку в плей-офф і в наступному сезоні вперше прийме участь в елітному дивізіоні – можна не сумніватися, що чернігівські вболівальники будуть палко підтримувати свою команду вУПЛ. Чому ми так впевнені в цьому? Тому що Десна є найбільш відвідуваною командою Першої ліги, а матчі з представниками УПЛ – Динамо та Зіркою, взагалі викликали небувалий ажіотаж в місті – більше 10 тисяч на кожному матчі!

В сезоні 2017/2018 Десна стала самою популярною командою Першої ліги – матчі за участі чернігівської команди відвідало 49832 вболівальники. І варто додати, що три домашні матчі команда провела поза межами рідного стадіону, що, звісно, вплинуло на відвідуваність.

На домашніх матчах Десни в середньому було 2262 вболівальники, також варто відзначити і позитивну тенденцію – з кожним матчем кількість вболівальників на стадіоні імені Гагаріна зростала. На заключний матч чемпіонату з Геліосом прийшло вже більше 4000 шанувальників чернігівського клубу, а матч з Зіркою відідало майже 11 тисяч!

На матчах УПЛ для вболівальників буде доступна лише нова трибуна, місткість якої 5000 тисяч – можна не сумніватися, що на кожному матчі вона буде заповнена. А якщо додати до цього ще фан-сектор, який буде розміщений на Північній трибуні, то відвідуваніцсть стане ще кращою. Такому показнику може позаздрити більша частина клубів УПЛ! Чернігів з нетерпінням очікуємо на дебют Десни в УПЛ!

За інформацією ФК "Десна"



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 795 | Теги: футбол, ФК Десна, глядачі | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar