реклама партнерів:
Головна » 2018 » Квітень » 29 » Футбол. Десна впевнено перемагає Кремінь (4:1)
09:16
Футбол. Десна впевнено перемагає Кремінь (4:1)
Футбол. Десна впевнено перемагає Кремінь (4:1) З 28 квітня по 2 травня в Україні вихідні, але навіть не зважаючи на це, матч в Чернігові викликав ажіотаж – більше двох тисяч вболівальників на трибунах імені Гагаріна. І це не дивно – Десна зараз на ходу, команда прагне зайняти призове місце та поборотися за вихід до УПЛ.

Олександр Рябоконь сьогодні здивував зі стартовим складом – вперше в нинішньому сезоні Десна грала за схемою 3-4-3. Гадрані, Єрмаков та Головко – в центрі захисту, Мостовий та Слінкін на флангах, а в центрі поля Огіря і Коберідзе. І атакуюче тріо – Арвеладзе, Філіппов та Чумак. Додамо, що тренерський штаб Десни не міг сьогодні розраховувати на двох лідерів – Єгор Картушов вибув до кінця сезону, а Денис Фаворов зазнав незначного пошкодження в грі з ПФК Суми.

Гра, звісно, розпочалася з перевагою Десни, і як результат, швидкий гол господарів поля. Олександр Головко виграв боротьбу на другому поверсі після подачі кутового і головою відправив м’яч в сітку воріт Олійника. 1:0 вже на старті поєдинку.

Цей гол став не лише першим в матчі, а й взагалі дебютним для Олександра Головка у футболці чернігівської команди. А на 20-й хвилині гри дебютний гол в складі Десни забив вже Євген Чумак. Віталій Єрмаков з лівого флангу виконав точну передачу в штрафний майданчик, де на випередження зіграв Чумак і знову ж таки головою подвоїв перевагу сіверян. 2:0 вже в першій половині першого тайму.

Ще в першому таймі Десна могла доводити рахунок до розгромного – кілька моментів мав Філіппов, ще два рази Кремінь врятував Олійник – воротар гостей зреагував на потужні удари Мостового та Коберідзе. На 35-й хвилині гри Філіппов вивів Чумака один на один з воротарем, але і в цьому випадку Олійник зіграв надійно. На 39-й хвилині гри мав забивати Слінкін – після сильного удару захисника воротар Кременя вже не міг зреагувати, але за гостей зіграла стійка воріт.

IMG_2302В перерві матчу тренери обох команд вирішили провести заміни – Сергій Ященко замість Янакова випустив Олійника, а Олександр Рябоконь – Безбородько замість Філіппова.
Перший небезпечний момент по перерві створили господарі поля – Безбородько вийшов один на один з воротарем, але пробити не встиг, арбітр зафіксував положення поза грою. На 11-й хвилині другого тайму 100% момент мав Арвеладзе, але Леван вирішив технічно перекинути воротара, замість точного удару по воротах, як результат, рахунок не змінився. Кремінь у відповідь провів свою атаку, і ледь не покарав сіверян за “самовпевнену” гру Арвеладзе – Дугу пробив в перекладину.

В середині другого тайму тренерський штаб вирішив оживити гру – на поле вийшли Максим Банасевич та Артем Фаворов, які замінили грузинський дует Коберідзе-Арвеладзе. І практично тут же заміна спрацювала – Банасевич і Фаворов обігралися в короткий пас і Артем вивів на ударну позицію Безбородько – Денис в один дотик переграв Олійника. 3:0 – впевнена перевага Десни.

За десять хвилин до завершення гри Безбородько міг оформити дубль – післ передачі Банасевича Денис пробив вище воріт. З далекої відстані небезпечно пробивав Оігря, а на добиванні невдало зіграв Волков. Після прострілу Слінкіна мав забивати Артем Фаворов, м’яч пройшов вздовж воріт. Безбородько красивою передачою вивів Волкова один на один з воротарем, і тут воротар Кременя зіграв надійно.

Незважаючи на таку кількість моментів, забити так і не вдалося, натомість Десна несподівано пропустила – після подачі з кутового Білоусов головою відправив м’яч в сітку воріт Костянтина Махновського. І тут же Десна продемонструвала характер – Вадим Мельник довів, що є справжнім капітаном, і в боротьбі біля воріт Олійника зумів відправити м’яч у ворота. 4:1.

Щільний графік матчів першої ліги не дозволяє розслаблятися – вже в середу Десні доведеться зіграти на виїзді з Оболонь-Броварем. Тож вся боротьба ще попереду!

Десна – Кремінь 4:1
Голи: Головко, 12, Чумак, 20, Безбородько, 73, Мельник, 90+1 – Білоусов, 90

Десна: Махновський, Мостовий, Гадрані, Єрмаков (Мельник, 83), Слінкін, Огіря, Коберідзе (Фаворов А.,71), Чумак (Волков, 82), Арвеладзе (Банасевич, 71), Головко, Філіппов (Безбородько, 46). Запасні: Литовка, Мельник, Сидоренко. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Кремінь: Олійник А., Бичков, Ходуля, Ентін, Коваленко, Вовокодав (Квачов, 73), Дугу (Богданов, 60), Горват (Білоусов, 75), Янаков (Олійник В., 46), Степанчук, Тимченко (Саркісян, 77). Запасні: Онопко, Іваненко. Головний тренер: Сергій Ященко.

За інформацією ФК "Десна"



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 688 | Теги: спорт, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar