реклама партнерів:
Головна » 2018 » Квітень » 21 » Футбол. Десна впевнено перемогла Нафтовик (4:1)
21:40
Футбол. Десна впевнено перемогла Нафтовик (4:1)
Футбол. Десна впевнено перемогла Нафтовик (4:1) Після невдалого вояжу в Черкаси настрій у сіверян, звісно, був не найкращий. Втім, щільний графік матчів Першої ліги не дозволяє “довго сумувати” – вже за чотири дні після гри з Черкаським Дніпром Десна на стадіоні імені Гагаріна приймала Нафтовик-Укрнафта. Зазвичай, на домашніх матчах Десни на арені збирається аншлаг, але так як гра відбувалася в будній день, то на трибунах зібралося близько 2000 вболівальників, які палко підтримували рідний клуб.

Тренерський штаб Десни на матч з Охтиркою вирішив внести корективи в стартовий склад команди – вперше в основі вийшла пара центральних захисників Сидоренко – Головко. Більше того, Кирило взагалі дебютував в офіційному матчі Десни. Через перебір жовтих карток пропускав матч Андрій Мостовий, тож на лівому фланзі захисту з’явився Андрій Слінкін, а Євген Чумак в центрі поля замінив Левана Арвеладзе. З перших хвилин матчу вийшов і Олександр Волков – півзахисник замінив Максима Банасевича.
Гра, як і передбачалося, розпочалася з атак Десни, і вже на 3-й хвилині матчу господарі поля вийшли вперед. Корж перехопив прострільну передачу Чумака, але першим на підборі опинився Артем Фаворов, і технічним ударом в один дотик пробив Кліщука. 1:0 вже на старті поєдинку.

Хороший момент був у Картушова – Єгор ударом зі штрафного перекинув стінку, але м’яч пройшов над перекладиною. Міг подвоювати перевагу Волков – Олександр з близької відстані пробив прямо в Кліщука. Традиційно небезпечним в атаці був і Денис Фаворов, а найкращий момент мав після подачі кутового – Денис виграв боротьбу на другому поверсі і пробив повз воротаря, але і повз ворота. Нафтовик на це відповів дальнім ударом Баранніка.

На 24-й хвилині гри стандартне положення виконував Чумак – Євген обвідним ударом метрів з 25-ти пробив в руки голкіперу. А на 28-й хвилині гри Єгор Картушов здійснив традиційний рейд через півполя, і вже мав забивати, але захисник Нафтовика ціною фола зупинив Єгора – справедливе вилучення і пенальті у ворота Нафтовика. Капітан і найкращий бомбардир Десни Денис Фаворов впевнено реалізував 11-метровий удар. 2:0 на користь Десни. Сачко, який грубо збив Картушова, був справедливо вилучений, не зміг продовжити гру і Єгор – вінгера Десни замінив Максим Банасевич.

Вже в кінці першого тайму підопічні Олександра Рябоконя мали доводити рахунок до розгромного. Спочатку Денис Фаворов ударом в один дотик пробив поруч зі стійкою, а потім Огіря, сильним ударом з лівою ноги пробив над перекладиною. 100% момент мав і Філіппов – Олександр головою з близької відстані пробив вище воріт.

В перерві матчу тренери обох команд провели заміни. Олександр Рябоконь замість Чумака випустив Безбородько, а Володимир Книш – Кателіна замість Васильченко. Перший небезпечний момент в другому таймі створили господарі – Банасевич пройшов по лівому флангу і віддав на Безбородько, Денис вже мав забивати, але арбітр зафіксував положення поза грою. Ще за кілька хвилин Максим заробив перспективний штрафний, з якого Артем Фаворов ледь не оформив дубль – черговий раз Нафтовик врятував Кліщук.

IMG_1818На 57-й хвилині гри Нафтовик ледь не скоротив відставання в рахунку. Суханов на лівому фланзі обіграв опонента і пробив з далекої відстані – м’яч від перекладини вийшов за меж поля. Не менш небезпечний момент був у Дениса Безбородько – нападник Десни пробивав головою з близької відстані, і знову гостей врятував голкіпер.

Вже в неділю Десна на виїзді буде грати з ПФК Суми, тож не дивно, що в другому таймі сіверяни “збавили темп” – граючи в більшості та маючи перевагу в два м’ячі, підопічні Олександра Рябоконя впевнено вели гру. Кілька небезпечних моментів мав активний Безбородько, технічно пробивав Фаворов, а Арвеладзе ледь не пробив Кліщука ударом головою. А забив врешті-решт Артем Фаворов. Лука Коберідзе перехопив передачу Скакуна і розпочав атаку Десни – Денис Фаворов прострілив на Безбородько, а Денис віддав на молодшого Фаворова – Артем спокійно пробив воротаря Нафтовика. А ще за кілька хвилин Безбородько і Фаворов помінялися ролями – Артем віддав на Дениса, а Безбородько впевнено переграв Кліщука. Завершити матч на мажорній ноті не вдалося – Суханов забив гол престижу, але навіть не зважаючи на це – впевнена перемога Десни з рахунком 4:1.

Десна – Нафтовик-Укрнафта 4:1
Голи: Фаворов А., 3, 80, Фаворов Д., 31 (з пенальті), Безбородько, 83 – Суханов, 90

Десна: Литовка, Фаворов Д., Головко, Сидоренко, Слінкін, Огіря (Мельник, 85), Чумак (Безбородько, 46), Фаворов А., Картушов (Банасевич, 31), Волков (Коберідзе, 78), Філіппов (Арвеладзе, 62). Запасні: Махновский, Єрмаков. Головний тренер: Олександр Рябоконь

Нафтовик: Кліщук, Васільєв, Корж, Мироненко, Віксич (Ляшенко, 84), Сачко, Васильченко (Кателін, 46), Антюх (Скакун, 79), Бараннік (Суханов, 55), Яременко. Запасні: Данкович, Цюцюра. Головний тренер: Володимир Книш.

Попередження: Чумак, 35, Віксич, 58
Вилучення: Сачко, 27

м. Чернігів. Стадіон імені Гагаріна. 1867 глядачів.

Джерело: ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 667 | Теги: футбол, ФК Десна, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar