реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 11 » Футбол. Дмитро Хльобас - новий гравець ФК Десна
15:10
Футбол. Дмитро Хльобас - новий гравець ФК Десна
Футбол. Дмитро Хльобас - новий гравець ФК Десна До старту чемпіонату УПЛ залишилося вже менше 15 днів, 25 липня Десна дебютує в елітному дивізіоні, суперник – ФК Шахтар. Наша команда активно готується до важливого матчу – на навчально-тренувальній базі в Полтаві підопічні Олександра Рябоконя закладають функціональний фундамент на сезон. А сьогодні до команди приєднався ще один гравець – екс-футболіст Динамо Дмитро Хльобас. В кінці червня поточного року у нападника закінчився термін дії контракту з Динамо, тож не дивно, що у Дмитра було багато варіантів подальшої кар’єри – від продовження угоди з Динамо до підписання угоди з європейським клубом, але Хльобас віддав перевагу саме чернігівській Десні. З 11 липня 2018 року Хльобас є гравцем дебютанта УПЛ.

Коротка біографія
Дмитро Хльобас народився 9 травня 1994 року в місті Лохвиця, там і почав займатися футболом. Першим клубом Хльобаса стала «Енергія» (Ромни).

В 11 років після одного з дитячих турнірів в Києві був запрошений в ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського, де пройшов всі ступені навчання.

Влітку 2011 року потрапив до команди «Динамо» і 29 липня 2011 року дебютував в матчі молодіжних команд проти «Металурга» (2:0). Відразу Хльобас став основним гравцем молодіжної команди.

17 листопада 2012 року у віці 18 років дебютував за основну команду «Динамо» в матчі чемпіонату України проти донецького «Металурга», вийшовши на заміну на 68 хвилині замість Марко Рубена.

В лютому 2015 року на правах оренди перейшов в ужгородську «Говерлу», у складі якої провів 25 матчів і відзначився вісьмома голами. Із лютого 2016-го захищав кольори полтавської «Ворскли». За «біло-зелених» Дмитро зумів забити 11 м’ячів у 37 матчах.

У липні 2017 року київське «Динамо» знову віддало футболіста в оренду. Дмитро перебрався до мінського «Динамо». У столиці Білорусі Хльобас взяв участь у 18 поєдинках та записав на свій рахунок 6 м’ячів. Два місяці поспіль визнавався кращим гравцем команди. В складі мінчан провів два матчі в Лізі Європи. На початку 2018-го форвард повернувся до Києва.

З 2007 року виступав за юнацькі збірні України різних вікових категорій. 13 листопада 2014 року дебютував в складі молодіжної збірної України в товариському матчі проти однолітків з Туреччини (2:0), відігравши 60 хвилин, після чого був замінений на Олексія Хобленка. Вже в другому матчі за «молодіжку» Дмитро забив свій перший гол, вразивши з дальньої відстані ворота молодіжної збірної Словенії (2:0).

11 липня 2018 року 24-річний футболіст став гравцем Десни.

За інформацією пре-служби ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1496 | Теги: Дмитро Хльобас, ФК Десна, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar