реклама партнерів:
Головна » 2020 » Липень » 13 » Футбол. Шахтар у гольовому фестивалі перестріляв Десну
16:58
Футбол. Шахтар у гольовому фестивалі перестріляв Десну
Футбол. Шахтар у гольовому фестивалі перестріляв Десну Господарі зі стартовим свистком вирішили продемонструвати свої наміри на центральний матч туру. Кузик у першій атаці Десни заробив кутовий, а після виносу обороною донеччан він же небезпечно прострілив, проте безрезультатно. Шахтар на цей вияв активності відреагував спокійно – "гірники" взялися катати м'яч у центрі поля без натяку на загострення.

На 7-й хвилині нагадав про себе форвард чернігівців Філіппов, пробивши в один дотик після пасу з лівого флангу – неточно. Хлопці Каштру провели свою цікаву атаку, але в ході неї двічі кострубато пробили. Від контролю за ініціативою у виконанні Шахтаря матч трохи відійшов до 15-ї хвилини – Десна вирівняла гру й більшість епізодів відбувалися у центральному колі.

Фернандо на вістрі атак "гірників" у цей час взагалі не зустрічався із м'ячем, тому в якийсь момент подумалося, що українець Сікан на його місці виглядав би не гірше. Та майже відразу бразилець після скидки головою Тете втік від опонента в центрі поля, хитнув Огірю на підступах до штрафного й пробив – на щастя чернігівців, удар вийшов слабким і розминувся зі стійкою.

Побачивши, що подолати насичений центр Десни доволі важко, донеччани резонно змістили акцент атак на фланги. Свої плоди таке рішення принесло майже відразу. На 25-й хвилині "гірники" створили гол фактично з нічого: оборона сіверян винесла м'яч після подачі з кутового, але його на фланзі підхопив Манор Соломон і з кута штрафного несподівано для Паста пробив у ближній верхній кут – 0:1!

Розчарування Десни було таким сильним, що тут же Чернігів пропустив вдруге. Соломон обікрав Імерекова на підході до карної зони й розрізним пасом вивів на ударну позицію Тете – бразилець був точним. Після двох пропущених голів за 120 секунд сіверяни пішла вперед великими силами. Зрештою, це дало результат на 29-й хвилині, коли Андрій Гітченко головою пробив після кутового Кузика, а Пятов невдало відбив м'яч угору й той опустився під дальню стійку.

Джерело: football24



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 624 | Теги: упл, ФК Десна, футбол, Шахтар Донецьк | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar