реклама партнерів:
Головна » 2018 » Квітень » 1 » Футбол. "Сіверяни" знову перемагають: Жемчужина - Десна 0:1
08:27
Футбол. "Сіверяни" знову перемагають: Жемчужина - Десна 0:1
Футбол. В понеділок, 26 березня, Десна обіграла краматорський Авангард, а вже через день, 28 березня, сіверяни відправилися до Одеси, готуватися до матчу з Жемчужиною. Тож часу на акліматизацію та підготовку до важливого матчу у підопічних Олександра Рябоконя було достатньо. І це, звісно, правильно, адже у весняній частині сезону кожен матч Десни на вагу золота, не став виключенням і вояж до Жемчужини, тим більше, напередодні стало відомо, що один з конкурентів чернігівського клубу – Інулець, втратив важливі очки.

Тренерський штаб Десни вніс лише одну зміну в стартовий склад своєї команди – на лівому фланзі захисту Андрія Мостового замінив інший Андрій – Слінкін, відомий за виступами в іншому одеському клубі – Чорноморці.

Сама гра, досить несподівано, розпочалася з моменту господарів поля. Чернишов опинився один в штрафному майданчику Десни, але зі зручної позиції пробив невдало – повз ворота. Десна відразу відреагувала на цей момент своєю активністю і навіть забила – Олександр Філіппов з близької відстані пробив Важинського, але арбітри вирішили зафіксувати порушення правил в даному моменті. Міг забивати і Артем Фаворов – його удар заблокував Терзі.

На 22-й хвилині гри контратаку провели підопічні Горбатенка – Паламар легко увійшов в штрафний майданчик, зблизився з Махновським і віддав передачу на Шестакова, але не точно, тож небезпечний момент завершився лише кутовим ударом. На 28-й хвилині гри головний арбітр матчу показав перше попередження – Гавриленко зірвав перспективну атаку Десни, грубо зігравши проти Картушова, як результат жовта картку гравцю Жемчужини.

На 30-й хвилині гри Десна мала нарешті відкрити рахунок в матчі. Після подачі кутового Денис Фаворов виграв боротьбу на другому поверсі і пробив під самісіньку штангу, але Жемчужину врятував Поспєлов, вибивши м’яч з пустих воріт. І тут же після другої подачі Картушова Фаворов знову виграв боротьбу на другому поверсі – цього разу м’яч пройшов над перекладиною.

За десять хвилин до завершення першого тайму Олександру Рябоконю довелося провести вимушену заміну – Олександра Волкова замінив Євген Чумак. Втім, на результат матчу це не вплинуло – перший тайм завершився нульовою нічиєю.

В перерві матчу тренери вирішили не проводити замін, а сам тайм розпочався з моменту Десни – Філіппов технічним пасом вивів Артема Фаворова на ударну позицію, 19 номер Десни пробив сильно і повз голкіпера, але за господарів зіграла штанга. Тренерський штаб Жемчужини вирішив збити стартовий запал Десни і випустив на поле досвідченого Олега Гуменюка, але підопічні Олександра Рябоконя продовжили контролювати хід гри.

На 67-й хвилині гри Євген Чумак пробив сильно, але не точно – м’яч пройшов над перекладиною. Ще за кілька хвилин хороший момент створив Арвеладзе, але його удару також не вистачило точності. А на 75-й хвилині гри Десна нарешті відкрила рахунок в матчі. Після кутового біля своїх воріт Артем Фаворов опинився першим на підборі і віддав на Огірю, а Владислав геніальним пасом через все поле вивів Картушова один на один з воротарем – Єгор такі моменти зазвичай реалізовує.

Десна спокійно довела матч до логічного завершення – мінімальна перемога підопічних Олександра Рябоконя дозволила підянтися на третє місце в турнірній таблиці. Попереду важливий матч з лідером чемпіонату – Арсенал-Київ. Гра відбудеться в Чернігові на стадіоні імені Гагаріна в суботу, 7 квітня.

Жемчужина (Одеса) – Десна (Чернігів) 0:1

Гол: Картушов, 75

Жемчужина: Важинський, Серденюк, Щетинин, Поспєлов, Терзі, Чернишов (Стасюк, 80), Попов, Норенков, Гавриленко (Клімаков, 80), Паламар (Гуменюк, 58), Шестаков. Запасні: Кравченко, Долінський, Селезньов, Спас.

Десна: Махновський, Фаворов Д., Єрмаков, Гадрані, Слінкін, Огіря, Арвеладзе (Мостовий, 79), Фаворов А. (Мельник, 90), Картушов, Волков (Чумак, 39), Філіппов (Безбородько, 87). Запасні: Литовка, Сидоренко, Банасевич.

Попередження: Гавриленко, 28, Гуменюк, 90

За інформацією ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 793 | Теги: спорт, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar