реклама партнерів:
Головна » 2010 » Червень » 12 » І знову мені не врятувати світ!
20:54
І знову мені не врятувати світ!
І знову мені не врятувати світ! Розчарованою повертаюсь до себе додому після зустрічі з керівництвом “Громадської думки”, яке презентувало для підлітків, даунів та тих людей, що й досі вірить про безкоштовний сир – проект “Депутат від громади”. Послухавши цих дуже розумних (кожен з них менше одного червоного диплому немає) людей зрозуміла, що, навіть у нашому глухому хуторі – на це ніхто не поведеться.
Адже ця організація поставила на меті зробити Чернігів кращим містом у світі не за якихось одну чи дві тисячі років, а стахановськими темпами – за наступний депутатський строк. Мабуть, для цього атомними бомбами весь світ закидають – бо, інакше, виконати це неможливо. Зрозуміло, що нам хуторським тупоголовим дівчатам з такими кровожерливими людьми ніяк не по дорозі – нам би бабусь через дорогу переводити. Або город ветеранам скопати. Можна, й поїсти бездомним приготувати.
А цим громадським діячам аби до влади дорватися своєю кишеньковою тобто дуже слухняною командою. Але, аби прийти до влади – потрібно вигнати нинішніх депутатів. Які, за словами керівника ГД ні перед чим не зупинялись аби до рад пропхатись: шли по трупам, продавались направо й наліво. Може, який жах, ще й малюків на сніданок їли? Отакечки, виявляється їм такі депутати не потрібні. А потрібні люди без кровавих грошей, без червоних дипломів, не продажні, не майбутні Павлики Морозови – а люди, які легко піддаються дресировці, зомбуванню та особисто сподобаються (чи підійдуть) дівчинці Ані.
Тому, мабуть тим депутатам, що нині працюють днями й ночами на власника ГД (й всього холдингу “ВЕНА”) місця в списках вже не буде. Не знаю навіть, куди ж прийдеться бігти “веновському” депутату, який входить до двадцятки найвпливовіших чернігівців у всьому світі, якщо дівчинка Аня займеться списком власноруч. Адже на вибори вона вирішила йти своїм блоком не з продажними партіями, такими як БЮТ чи Партія Регіонів, а з трьома іншими. Назви яких ще й досі не вивчила, бо в житті своїми руками (скоріше, мозком) жодної копійки не заробила. Крім того, не вона ж ті партії купує! Тож, її руки до брудних грошей не причетні. Тому й може вчити уму-розуму будь-кого. Добре було б, аби коли виступала перед публікою (хоч, перед душевнохворими) не плуталась в термінах. Навіть, по своєму фаху історика. Коли взяла й назвала рабовласницький лад – рабським. Аби не переймала погані звички відомих (в дуже вузьких колах) столичних “спеціалістів” (у яких сама ж і вчилась) з їх “сектантськими” проповідями. З закочуванням очей, вертінням голови й словами: “в вас вкладатимуть колосальні гроші”. Для більше ефекту не хватало лише піни з рота й дешевого полустриптизу.
Прикиньте, і ці колосальні гроші невідомо який дядя викине лише для того аби забезпечите молодому чернігівці ГАРАНТОВАНЕ прохідне місце в списку до районних рад міста. Правда, всі й так давно знають, що ці ради нічого абсолютно у місті не вирішують. Адже не мають ні грошей, ні бюджету, ні прав.
Ні, я була б не проти попасти туди (тим більше за чужий кошт) й чомусь корисному для себе коханої навчитись. Наприклад, як продаватись. Чи зв’язки хоч які-небудь завести. Як не з впливовою людиною, то хоч з безробітним, нікому не потрібним хлопцем розумним з червоним дипломом.
Але, боюсь. Бо, якщо пройду відбір з тисячами тестів з книжки “Інтелектуальні тести для відвідувачів дитячих садків”, детектором брехні, пройду навчання й мене запрограмують кричати гарні слова за ГД й, особисто, пані Аню. А крім того, навчуся розносити продуктові набори прихильникам цієї організації та оклеювати плакатами стовпи та будинки. То, скоріше за все мене на хуторі стануть сприймати не як симпатичну (хоч і дещо тупувату) дівчину – а як неповну з розуму. І з таким накопиченим у ГД практичним досвідом – мені в нашому хуторі вже не жити.
Бо, наш хутір не дуже великий. Але, зате чистенький та красивий. І люди мудрі. Швидко зроблять висновки й прийдеться тікати до Чернігова. Де, людей, які красиво обманюють інших – показують по телебаченню та друкують їх портрети в газетах. Бо, ніяк не може повірити в те, що в організації, до якої входять більше двадцяти двох тисяч людей, не знайдеться пару десятків своїх членів – достойних стати депутатами. Невже, у цій організації тільки тим і займаються, що їздять по трупам, продаються за великі гроші та займаються відмиванням брудних грошей? А хто ж буде допомагати зробити Чернігів кращим містом у світі не на словах, а на ділі?

Джерело: Ляля Нетреба, "Чернігівський монітор"



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1102 | Теги: Чернігів, Громадська думка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Джонні • 21:05, 17.06.2010
Якщо не подобаються ці хлопці, то альтернатива буде. Я думаю серед промисловців і підприємців Чернігова є досить таких, які заслуговують на те щоб представляти нас в міській раді і навіть керувати містом. Наприклад, голова правляння АТЗТ "Ритм" - Саша Кириченко. Хай йому Бог помагає.
avatar