реклама партнерів:
Головна » 2023 » Грудень » 21 » Івана Ващенка призначено заступником голови Чернігівської обласної державної адміністрації
22:06
Івана Ващенка призначено заступником голови Чернігівської обласної державної адміністрації
Івана Ващенка призначено заступником голови Чернігівської обласної державної адміністрації Відповідне розпорядження № 247-к начальник ОВА В’ячеслав Чаус підписав 20 грудня. Новопризначений заступник займатиметься питаннями ветеранської політики, сім'ї, молоді і спорту, містобудування та архітектури. Свої обов’язки він почне виконувати з 22 грудня.
До призначення на цю посаду Іван Ващенко із січня 2022 року очолював Корюківську РДА. Під час оборони Чернігова був залучений до захисту області. Чимало допоміг його бойовий досвід розвідника, набутий у ході антитерористичної операції. Іван Ващенко також є головою Координаційної ради ветеранів АТО/ООС при Чернігівській ОДА.
Заступнику начальника ОВА 33 роки. Народився у селі Сахутівка Корюківського району.
У 2014 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України, магістр цивільного права. Має другу вищу освіту – у 2022 році навчався за спеціалізацією «публічне управління та адміністрування» в Навчально-науковому інституті менеджменту, харчових технологій та торгівлі Національного університету «Чернігівська політехніка».

У 2012-2013 роках проходив строкову військову службу в селищі Десна (в/ч А1048), у 2015-2016 роках – військову службу за призовом під час часткової мобілізації.
2014-2017 роки – юрисконсульт у другому державному пожежно-рятувальному загоні Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.
Наступні п’ять років працював у юридичному відділі Корюківської міської ради: спершу – провідним спеціалістом – державним реєстратором, потім – начальником цього відділу.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 5794 | Теги: ода, Іван Ващенко, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar