реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 14 » Як в Чернігові відзначили 8 березня?
15:47
Як в Чернігові відзначили 8 березня?
Як в Чернігові відзначили 8 березня? Всі ми любимо своїх жінок і завжди так хочеться радувати їх і дивувати. А тим більше хочеться зробити їх особливий день в році, 8 березня, по-справжньому незабутнім.
А чи можливо було провести це свято в Чернігові дійсно гарно і при цьому абсолютно безкоштовно?
Звичайно! Ще й призи роздавали!
Де ж це було? Давайте з'ясуємо.
8 березня з 11:00 у самому серці Чернігова, в ТРЦ МЕГАЦЕНТР, для всіх бажаючих проходила святкова розважальна програма з різними видами активностей:
- Майстер-класи як для дорослих, так і для дітей. Ті, хто ще не визначився з подарунком для дорогих серцю жінок, з легкістю вирішили це питання. Тут своїми руками гості створювали справжні шедеври: букети з цукерок, листівки, ляльок.
Понад сто представниць прекрасної статі освіжили свій образ в Hair zone, де для них працював віртуозний барбер від «Майстерня краси».
До речі, освіжити образ можна було не тільки завдяки новій зачісці, а й за допомогою аквагриму, який абсолютно безкоштовно наносили всім бажаючим: від малого до великого.
Ну а сфотографувати себе красивих була можливість в особливому місці - стильній фотозоні, яка не залишила байдужим жодного з перехожих. Із задоволенням робили фото також і з головним гостем заходу - неймовірно харизматичним мімом, який напевно зарядив позитивом усіх присутніх на головному святі весни в ТРЦ МЕГАЦЕНТР.
- DJ-шоу, на якому всі змогли зарядитися святковим настроєм і гарненько потанцювати.
- Конкурси з призами. За звання найсильнішого позмагатися десятки гостей у самих різних конкурсах, переможці яких отримали безліч пам'ятних призів від партнерів заходу. В якості подарунка можна було виграти стильні аксесуари, ювелірні прикраси, сертифікати, професійну косметику і багато іншого.
Спробували свою удачу гості і у головній події вечора - розіграші призів за чеки з магазинів ТРЦ МЕГАЦЕНТР.
Тут щасливчикам вдалося роздобути срібні прикраси, вечерю в ресторанах MAFIA і Georgia, а головним призом став відпочинок на двох в одному з готелів Reikartz - Віта Парк Аквадар.
Як і все хороше, свято закінчилося. Однак, нехай це вас не засмучує, адже попереду вас чекає ще більше цікавих подій і заходів від ТРЦ МЕГАЦЕНТР, який розташований в самому серці Чернігова.

Слідкуйте за новинами, щоб бути в курсі наступних подібних заходів.











Переглядів: 726 | Теги: ТРЦ МЕГАЦЕНТР, 8 березня, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar