реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 5 » Хто встановлюватиме результати голосування у 205 окрузі?
21:57
Хто встановлюватиме результати голосування у 205 окрузі?
Хто встановлюватиме результати голосування у 205 окрузі? Результати виборів великою мірою залежать не лише від волевиявлення людей, а і від того наскільки чесно і прозоро відбудеться процес підрахунку голосів. До складу окружної виборчої комісії, на проміжних виборах народного депутата України, в одномандатному виборчому окрузі № 205 увійшли 18 осіб. Серед них, як досвідчені працівники політичної ниви Чернігівщини, так і ті хто вперше увійшов до складу ОВК. Всі керівні посади цього разу дістались жінкам.
Головою комісії стала Значко Валентина Опанасівна, 1958 року народження – від Політичної партії "Сила і Честь". На останніх виборах до Верховної Ради, Валентина Опанасівна була членом окружної комісії в одномандатному виборчому окрузі №206 від партії «Наша Україна». На останніх президентських виборах, пані Значко була представником кандидата в Президенти України Олександра Клименка, в окружній комісії територіального виборчого округ № 208. Клименко в ході виборчої кампанії свою кандидатуру зняв на користь Петра Порошенка.
Заступник голови комісії – Мозгова Ольга Василівна, 1957 року народження – від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Ольга Мозгова має великий досвід: на парламентських виборах 2006 року вона була головою територіальної виборчої комісії; на президентських виборах у 2010 році була секретарем окружкому; на парламентських виборах 2007, 2012 та 2014 років, а також президентських виборах 2014 року – членом окружних комісій. В останні роки Ольга Василівна представляла інтереси партії Батьківщина та її лідера Юлії Тимошенко.

Секретарем комісії стала Миненок Ольга Валеріївна, 1988 року народження – від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода". На виборах 2012 року Ольга Миненок була уповноваженою особою політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" в одномандатному виборчому окрузі №205. На позачергові вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, Ольга Валеріївна була членом ОВК №205 від ВО "Свобода".

Серед партій, чиї представники обіймають керівні посади в окружній виборчій комісії одномандатного виборчого округу № 205, про наміри висувати кандидатів на проміжні вибори заявила лише ВО «Свобода». Від цієї політичної сили планує балотуватись до парламенту Андрій Міщенко.

Найбільше представництво мають: Політична партія "Об’єднання "Самопоміч", Радикальна партія Олега Ляшка та партія "БЛОК Петра Порошенка "Солідарність" – по 2 члени.
Найстаршим, і найдосвідченішим членом ОВК став Сергій Соломаха, 1955 року народження – від Радикальної партії Олега Ляшка. Наймолодшим є Артур Зінов’єв, 1989 року народження - від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

У Гендерному співвідношенні склад комісії рівний, в ній представлено 9 чоловіків і 9 жінок.
До складу ОВК увійшли представники 15 політичних сил.
Зі складом окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року в одномандатному виборчому окрузі № 205 ви можете ознайомитись за посиланням.
Чернігівське представництво Комітету виборців України здійснює моніторинг та контроль за дотриманням законодавства під час проведення проміжних виборів до Верховної Ради України по 205 виборчому округу.

Прес-служба Комітету виборців України в Чернігівській області



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1219 | Теги: виборчий округ 205, Чернігів, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar