реклама партнерів:
Головна » 2024 » Серпень » 11 » "Кіт Мурчик" повернувся
08:21
"Кіт Мурчик" повернувся
Казковий літній місяць на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру триває і улюблені музичні казки повертаються до глядачів. 10 серпня 2024 року малеча та дорослі знову зустрілися з героями музичної казкової історії “Кіт Мурчик та мишача королева”.
Як можна зважати лише на нагальну користь від хвостатого муркотуна? До чого може призвести така необачливість, коли миші вже бігають твоєю хатою?... Кіт Мурчик, якого господарки нерозсудливо прогнали, мандрує на самоті та зустрічає нових друзів. Але ж коли постає необхідність, сміливо вступає у двобій з мишачим військом на чолі із грізною королевою. Ця історія не може не зчаровувати.
Автор ідеї та сценарію — Олег Кошовий, адаптація сценарію та режисура — Олександр Сєроштанов та Марина Маккей.
У постановці беруть участь солісти філармонійного центру та артисти Театру танцю “Екватор” Іван Гладков, Марина Маккей, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, Дмитро Костенко, Світлана Примак, Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Тетяна Герус.
Завтра, 11 серпня, “Кіт Мурчик та мишача королева” — знову на сцені обласного філармонійного центру. Початок — 12:00. Слідкуйте за анонсами на сайті nota.net.ua і на сторінках філармонійного центру у соціальних мережах.

Джерело: пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм










Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2093 | Теги: казки, діти, філармонійний центр, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar