реклама партнерів:
Головна » 2021 » Липень » 24 » Колаборанти примазуються до нашого народу...
07:12
Колаборанти примазуються до нашого народу...
Колаборанти примазуються до нашого народу... По Україні філіал російської церкви розвісив білборди із портретом митрополита Онуфрія Березовського та словами, що хрещення Русі є народженням нашого народу.

Залишимо в стороні для істориків дискусії на тему - коли ж з'явився наш народ, український. А подумаємо - який же стосунок до нашого народу має митрополит Онуфрій?

Безумовно, за місцем народження і, певно, за родом своїм він є українцем. Але оскільки він давно продався Москві і служить їй вірно, то чи належить він до нашого народу?

Безумовно, належить - адже і повії, і зрадники, і злочинці також належать до нашого народу. Проте розказувати нам нашу історію колаборанту не треба. Бо Березовські завжди служать не українському народу - що адмірал Березовський, який зрадив військовій присязі, що митрополит Березовський, який є постійним членом синоду російської церкви, але "тщится", кажучи по-їхньому, видати себе за українця.

Зрештою, нагадаю, що і для вселенської церкви, як про це чітко заявив Патріарх Варфоломій, Онуфрій не є митрополитом київським, а лише - перебуваючим у Києві. Знаємо, що тимчасово.

Василь ЧЕПУРНИЙ, Сіверщина>



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1600 | Теги: Березовський, Чернігів, колаборанти, РПЦ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar