реклама партнерів:
Головна » 2023 » Червень » 3 » Компанія «Байк-Бокс» з Чернігова розробила електричний візок для ЗСУ
21:36
Компанія «Байк-Бокс» з Чернігова розробила електричний візок для ЗСУ
Компанія «Байк-Бокс» з Чернігова розробила електричний візок для ЗСУ На виставці СomAutoTrans 2023, яка проходила в Києві з 30 травня по 01 червня, можна було побачити самий різний електротранспорт. Компанія «Байк-Бокс» з Чернігова, яка відома як виробник електричних вантажних байків під маркою Bayka, анонсувала свій новий продукт. Це двоколісний візок на електротязі, який дозволяє перевозити до 250 кг на відстань до 20 км, зі швидкістю до 10 км/год.
Про це повідомляє АвтоЦентр

Управління платформою винесено на праву задню ручку. Справа по борту, в самому низу встановлено табло, що наглядно показує остаток заряду в акумуляторі. Двигун застосовується потужністю 800 Вт. Важливо, що візок дозволяє перевозити довгомірні вантажі, в тому числі й ноші з пораненими. Для цього він має розсувну трубчату раму, яка встановлюється шляхом витягування передніх і задніх ручок-держаків. З обох сторін є і по одному відкидному аутригеру для фіксації в стійкому положенні при завантаженні та розвантаженні.
Електричний візок Bayka не змогли привезти на виставку в Києві, так як він був терміново відправлен замовнику. Тому на стенді демонструвалася американська модель STEED (Silent Tactical Energy Enhanced Dismount) від компанії Hendrik Motorsport, яка й надихнула вітчизняних розробників. До речі, вітчизняний аналог істотно дешевше і коштує приблизно 120 тис. грн.
На виставці також можна було побачити й традиційну продукцію Bayka – двох-, і триколісні електробайки, які можуть перевозити від 75 до 350 кг, на відстані до 60 км, зі швидкістю до 40 км/год.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1691 | Теги: електричний візок, Байк-Бокс, ЗСУ, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar