реклама партнерів:
Головна » 2010 » Серпень » 7 » «Краснопузые ублюдки» як тональність сесії чернігівської міської ради
10:15
«Краснопузые ублюдки» як тональність сесії чернігівської міської ради
«Краснопузые ублюдки» як тональність сесії чернігівської міської ради Продовження чергової 52 сесії Чернігівської міської ради нагадує, що скоро місцеві вибори. Ось такі симптоми.
Інформує ПІК: події і коментарі
Кількість депутатських звернень збільшилося в рази. Якщо раніше депутати направляли по 2-3 звернення, то сьогодні майже десяток. Кожен народний починав свій виступ словами: „До мене звернулися жителі міста....” і далі озвучувалася проблема: полагодити дах, відремонтувати дорогу тощо. Ніби раніше ці жителі не зверталися.
Депутатських образ одне одно побільшало теж на порядок. „Апофігеем” красномовства сьогоднішньої сесії є, як завжди, вислови Івана Донця, який обізвав ідеологічно близьких колег комуністів „краснопузыми”, а свого колишнього політичного партнера Дмитра Зініна – „ублюдком”.
Зростає і ступінь популізму в нашій раді. Розсмішили комуністи. Вони зачитали звернення до президента України з вимогою відмінити „грабіжницьке підвищення цін” на комунальні послуги. Ніби комуністи не у президентській коаліції не в рівній мірі несуть політичну відповідальність з дії уряду.
Під кінець каденції потроху відкривається завіса земельних оборудок теперішніх народних обранців. Так, депутат Шашенок озвучив офіційну цифру - 283 га землі було передано цим скликанням ради в приватне користування. Депутат від БЮТ Мельник звинуватив міського голову, що той віддав кілька гектарів землі в Ялівщині. Натомість Мельника та інших бютівців звинуватили в дерибані на минулій сесії 15 земельних ділянок в охороняємій зоні.
Ось так, можливо, під кінець каденції сьогоднішнього дипкорпусу громадяни дізнаються чому в місті не має вільних земельних ділянок.

Нагадаємо, що 52 сесія Чернігівської міської ради розпочалася 30 липня 2010 року, але була відтермінова, оскільки голосів депутатів не вистачили для затвердження порядку денного.

На фото автор більшості словесних перлів в міській раді Іван Донець



Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1347 | Теги: Іван Донець, дерибан землі, депутати, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar