реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 24 » Креативні зупинки у Ніжинському районі
20:06
Креативні зупинки у Ніжинському районі
Креативні зупинки у Ніжинському районі Від радянського минулого в нас залишилося чимало споруд та об’єктів. Деякі втратили будь-який ошатний вигляд та потроху розвалюються. Така доля спіткала і багато автобусних зупинок, котрі розкидані по всій Україні в маленьких містечках, селах та районних центрах. Але не всі мешканці бажають споглядати розруху в своїх населених пунктах та старанно доглядають та прикрашають, як добрі господарі, не тільки свої домівки, але й перше що впадає в очі кожному, хто заїде до села – автобусні зупинки.

Громадський активіст Андрій Андрусенко поділився у спільності “Наш город Нежин” світлинами на яких зображено зупинку маршрутного автобуса в селі Сальне Ніжинського району. Доклала руку у прикрашанні зупинки людина зі звичайною долею, але не звичайним світобачення – Світлана Петрик, вчителька місцевої школи.

Прекрасні мальви, добрий пасічник та прудкі дітлахи прикрашають зовнішні стіни споруди. В середині простяглась широка річка та файні господарі збираються з худобою на ярмарок.

Буденні та добрі образи повсякденного життя радують око місцевим перехожим та гостям, а серце розуміє, що подарувати радість так просто, якщо маєш нестримну, світлу душу.

Лілія Журко, Нежатин





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1030 | Теги: Ніжинський район, зупинки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar