реклама партнерів:
Головна » 2024 » Вересень » 21 » Круглий стіл «Чернігівський «Політех» у національно-визвольному русі України»
20:21
Круглий стіл «Чернігівський «Політех» у національно-визвольному русі України»
Круглий стіл «Чернігівський «Політех» у національно-визвольному русі України» 19 вересня у стінах НУ “Чернігівська політехніка” відбувся круглий стіл, присвячений темі «Чернігівський «Політех» у національно-визвольному русі України», що приурочено до 35-ї річниці створення Народного Руху України.

З доповідями під час круглого столу виступили:
Сергій Бутко (регіональний представник Українського інституту національної пам’яті) який проаналізував історичне значення установчого з’їзду Народного Руху України через призму десятиліть;
Сергій Соломаха (громадський діяч) розповів про роль Чернігівського “Політеху” у розвитку Народного руху Украіни у м. Чернігові”.
Олексій Колєватов (кандидат історичних наук, доцент кафедри філософії і суспільних наук) презентував дослідження про “Використання сторінок історії НУ “Чернігівська політехніка” у національно-патріотичному вихованні молоді.

Студенти університету теж долучилися до круглого столу в онлайн-форматі, що підкреслює інтерес молоді до національно-історичних тем.
Щиро дякуємо організаторам, учасникам, студентам за участь, адже вони допомагають зміцнити національну свідомість та зберігати пам’ять про важливі сторінки нашої історії.

Джерело: НУ “Чернігівська політехніка”







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 839 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

Всього коментарів: 0
avatar