реклама партнерів:
Головна » 2021 » Січень » 14 » Леонід Луцук з Менщини отримав гран-прі фестивалю мистецтв
21:44
Леонід Луцук з Менщини отримав гран-прі фестивалю мистецтв
Леонід Луцук з Менщини отримав гран-прі фестивалю мистецтв П’ятикласник зі Стольного Леонід Луцук отримав головний приз у номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво, ліплення» на Всеукраїнському багатожанровому фестивалі мистецтв «Святкова зоря-2020».

– Звернулися організатори конкурсу і запропонували дітям, які у мене навчаються гончарній майстерності, взяти участь. На жаль, на той час я хворів, єдиний учень – це був син, під час самоізоляції ми з ним працювали. Глиняні свищики, які виготовив Леонід, ми сфотографували, фото відправили електронною поштою організаторам фестивалю в місто Дніпро, – розповідає керівник гуртка з гончарства та батько переможця Олег Луцук.

За словами Олега Луцука, через тиждень чи трохи більше отримали результати – юному майстру дістався гран-прі конкурсу.

– Я не думав, що стану переможцем, – зізнається Леонід. – А потім у месенджер надійшло повідомлення з переліком переможців, де було і моє прізвище. Трохи згодом «Новою поштою» мені надійшов диплом з кубком.

Організатори надіслали диплом переможцю, вчителю Олегу Луцуку та директору станції юних техніків Володимиру Чорному. А ще два подарункові сертифікати на чотири безкоштовні заняття англійською мовою і на участь у міжнародному конкурсі на вибір – у Туреччині, Болгарії чи Грузії.

Джерело: Сусіди.City



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2047 | Теги: Менщина, мистецтво, Леонід Луцук | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar