реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 20 » «Лис Микита» дарує чернігівцям смак елітних сортів чаю із далекого Китаю
09:01
«Лис Микита» дарує чернігівцям смак елітних сортів чаю із далекого Китаю
«Лис Микита» дарує чернігівцям смак елітних сортів чаю із далекого Китаю Днями чернігівський магазин «Лис Микита» відзначав свій перший ювілей. П’ять років тому Віктор та Радіслава Терещенки відкрили у стародавньому місті власний магазин (вулиця Гетьмана Полуботка, 28).
«Микитівців» вітали та бажали їм успіхів і добробуту журналісти, партнери, покупці, священик храму святих князя Михайла і боярина Федора о. Ілля.
Віктор Терещенко із захопленням розповідає, як він їздив у Китай, спілкувався з представниками виробників чаю. Ділиться секретами приготування китайського чаю і демонструє фарфоровий чайний та столовий посуд з далекої країни.
А Радислава по-господарськи, пильно оглядає магазин і розказує про свої плани, турбується про смаки покупців, про оперативність постачання продукції…

Вже позаду складні роки становлення і безсонні ночі, хоча у молодих амбітних підприємців ще багато нових задумів.
Прискіпливо вони підбирали колектив: професіоналів та доброзичливих, а ще з обов’язковим володінням українською мовою. Відтепер обізнані і ввічливі Тетяна Костянецька, Марина Мельник, Людмила Сова, Ольга Полянська дбають про репутацію магазину і вміють знайти ключик до серця кожного покупця.
Чернігівцям сподобався «Лис Микита», вони залюбки приходять сюди, щоб купити смачні київські торти «Рошен», морозиво «Ласунка», напої «Оболонь»… Тут є і молочні продукти та ковбасні вироби, і навіть квіти та іграшки…
У міні-маркеті можна придбати не лише різноманітні сорти вітчизняного чаю, а також фасовані елітні чаї: білі, жовті, червоні, чорні, зелені, пуери, улуни, в’язані, квіткові, ройбуш з китаю, Цейлону, Тайваню та інших країн світу. І про кавоманів подбали «микитівці» – найкраща кава з Центральної та Південної Америки та Африки.

Чернігівці, приходьте в український магазин «Лис Микита» – не пошкодуєте! Міні-маркет працює з 8.00 до 22.00 (без перерви та вихідних), за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 28 (неподалік від церкви Михайла і Федора).

Фотографували та спілкувалися з «микитівцями» Сергій Черняков та Олександр Майшев, «Чернігівський формат».



























Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1488 | Теги: Лис Микита, Чернігів, Віктор Терещенко, магазин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar