реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 16 » Микола Гоголь став «свідком» на весіллі у Ніжині
09:25
Микола Гоголь став «свідком» на весіллі у Ніжині
Микола Гоголь став «свідком» на весіллі у Ніжині 15 червня у Ніжині відбулося відкриття пілотного проекту Міністерства юстиції «Шлюб за добу». Взагалі він почався втілюватись по Україні ще в 2016 році і на даний час діє в 34 містах і 3 селищах. В Чернігівській області Ніжин став другим містом, де вже проект доступний для людей. У лютому 2017 року «Шлюб за добу» став доступний для чернігівців, і за більше року роботи зареєструвались 700 пар.

Сьогодні, 15 червня у Ніжині пройшли перших три реєстрації в рамках проекту. Одна з них урочисто проходила в сквері ім. М. Гоголя. Аби привітати молодят у парку зібрались не лише друзі та близькі подружжя Наталії і Олега, але й пересічні ніжинці. З почесних гостей до молодят завітали начальник Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олег Трейтяк та його заступник В’ячеслав Хардіков. Також було багато посадовців міської ради, які щиро вітали новостворену родину.

Можна сказати, шо весілля перетворилось на справжнє дійство, адже «свідками» подружжя стали сам Гоголь та персонажі його творів Солоха та Оксана. Одягнувши каблучки, та отримавши свідоцтво про шлюб, Наталія та Олег Пейчеві поєднались у солодкому поцілунку та ніжних обіймах. Бажаємо їм довгих років щасливого сімейного життя, міцної родини, і щоб кохання кожного дня розгоралося сильніше і зігрівало їх та їхніх майбутніх діток.

Джерело: nizhyn.in.ua



Категорія: ЦІКАВИНКИ | Переглядів: 1219 | Теги: Ніжин, Микола Гоголь, шлюб за одну добу, весілля | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar