реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 18 » Міський голова вимагає від комунальників чистоти на всій території Чернігова
09:37
Міський голова вимагає від комунальників чистоти на всій території Чернігова
Міський голова вимагає від комунальників чистоти на всій території Чернігова Щотижня в Чернігові працівники Муніципальної варти перевіряють всю територію міста на наявність «забутих» стихійних сміттєзвалищ і пошкоджених об’єктів міської інфраструктури. Вже стало традиційним, що кожного вівторка на розширеній нараді міського голови з керівниками структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради фотографії таких «знахідок» демонструються на загал.

Одночасно повідомляється про те, яке з комунальних або інших підприємств міста зобов’язане прибирати на даній території. Задаються питання керівникам цих підприємств, розбираються причини невчасного виконання робіт – і для керівників це обертається позбавленням частини премії. З часом куп сміття по місту стає все-таки менше. Так поступово керівництво міста добивається від комунальних служб, які відповідають за чистоту наших дворів і вулиць, більш ефективної роботи.

«Я ставлю чітке і зрозуміле завдання: якісні послуги ЖКГ, вчасно прибране та вивезене сміття й чисті двори», - формулює свої вимоги до ЖЕКів Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Аналогічні вимоги щодо чистоти на закріплених територіях – і до всіх інших обслуговуючих компаній, незалежно від форми власності.

У випадках, коли аналіз ситуації висвітлює не вину ЖЕКів, а інші об’єктивні причини, що заважають прибирати місто вчасно – приймаються рішення і вживаються заходи для того, щоби стало інакше. Наприклад, КП ЖЕК-13 обслуговує велику територію приватного сектору, маючи в своєму розпорядженні тільки один навантажувач. І той старий, експлуатується з 1983 року – тому часто виходить з ладу. Як наслідок, підприємство не в змозі щодня вивозити стихійні сміттєзвалища з усієї своєї території. Про це на такій нараді 17 липня доповів директор КП ЖЕК-13 Володимир Прищеп. Аби комунальне підприємство змогло працювати краще, на нараді вирішено, що місто вже цього року допоможе йому придбати новий навантажувач. Шукатимуть бюджетні можливості, щоби посилити технікою й інші ЖЕКи.

Як показали зустрічі міського голови з мешканцями Чернігова «за місцем проживання», які вже відбулися в кількох різних мікрорайонах нашого міста, дотримання чистоти і порядку у дворах і на вулицях – одна з тих речей, яку громадяни хочуть від міської влади в першу чергу.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 597 | Теги: Чернігів, Владислав Атрошенко, сміття | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar