реклама партнерів:
Головна » 2023 » Жовтень » 16 » Міст через Десну поблизу Чернігова планують побудувати до кінця 2024 року
21:14
Міст через Десну поблизу Чернігова планують побудувати до кінця 2024 року
Міст через Десну поблизу Чернігова планують побудувати до кінця 2024 року Будівництво моста через Десну, який поблизу Чернігова, планують завершити до кінця 2024 року. Новий міст матиме довжину 628 метрів, висоту 22 метри та чотири смуги руху. Він буде один з найбільших мостів через річку. Наразі будівельники розпочали насування прогонової будови.
Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області на своїй Facebook-сторінці.

"Це один із найбільш трудомістких етапів роботи на штучній споруді. Проводять його за допомогою потужних гідравлічних домкратів, які штовхають металеві конструкції вперед на опори. Також зараз влаштовуємо земляне полотно заїздів на міст, виконуємо армування та бетонування монолітних стін наземної частини мосту, наносимо шар гідроізоляції на поверхню вже готових монолітних стін", — йдеться у повідомленні.
Також будівельники проводять розширення проїзної частини дороги на підʼїзді до нової штучної споруди.

Нагадаємо, зруйнували міст у ніч на 23 березня. Російський літак скинув на нього кілька 250-кілограмових авіабомб, в результаті удару впали прольоти.
"Чернігів опинився відрізаним від інших населених пунктів. Після деокупації області, розпочали відновлювати пряме й найкоротше сполучення Чернігова з Києвом. Провели розмінування та очищення території від боєприпасів, встановили понтон та облаштували підʼїзні шляхи до нього. Паралельно розпочали зведення нового мосту та відновлення старого, щоб забезпечити тимчасовий проїзд через річку".

Джерело: Суспільне. Чернігів



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1396 | Теги: міст, Чернігів, Десна, будівництво | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar