реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 25 » На автодорозі Чернігів-Любеч у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль
19:04
На автодорозі Чернігів-Любеч у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль
На автодорозі Чернігів-Любеч у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль Протягом минулої доби для надання допомоги водіям транспортних засобів від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області залучалося 4 чоловіка особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки, інформує У ДСНС у Чернігівській області.

Так, 24 січня о 09:15 у Чернігові до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що поблизу обласного центру, на автодорозі Чернігів-Любеч, у сніговий замет потрапив вантажний автомобіль "DAF-XF". За викликом, до місця події прибув черговий караул аварійно-рятувального загону спецпризначення, який за допомогою буксирувального тросу вивільнив транспортний засіб із снігового замету.

Того ж дня, о 14:30 до рятувальників Чернігівського району, звернувся водій позашляховика "Hyundai Terracan", що потрапив у сніговий замет поблизу смт. Седнів. За викликом прибули рятувальники 4-го професійного пожежного посту, які за допомогою пожежно-рятувального автомобіля підвищеної прохідності вивільнили позашляховик із снігового замету.

У зв’язку з цим, рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв автотранспортних засобів з проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної швидкості й дистанції руху та по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1050 | Теги: Чернігівщина, кучугури, ДСНС | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar