реклама партнерів:
Головна » 2020 » Квітень » 13 » На Чернігівщині двоє пацієнтів, яким було діагностовано коронавірус, одужали
14:59
На Чернігівщині двоє пацієнтів, яким було діагностовано коронавірус, одужали
На Чернігівщині двоє пацієнтів, яким було діагностовано коронавірус, одужали Двоє пацієнтів, яким було діагностовано коронавірус, одужали та виписані з лікарень, повідомляє на сторінці facebook голова ОДА Андрій Прокопенко.

Чоловік із Корюківки, із 31 березня лікувався в інфекційному відділенні Корюківської ЦРЛ. Вчора отримано повторний негативний результат полімеразної ланцюгової реакції пацієнта.
До речі, ПЛР-тестування пройшли і медпрацівники, які контактували з хворими. Інфікування коронавірусом не виявлено, додає керівник ОДА

* * *


Також вже другий негативний ПЛР-тест засвідчив одужання жінки із с.Комарівка, яка перебувала на госпіталізації у Борзнянській ЦРЛ. На лікуванні у цьому медичному закладі залишається 5 пацієнтів із коронавірусом, зазначається у повідомленні.

* * *


Андрій Прокопенко: Щира подяка лікарям та медичному персоналу Борзнянської та Корюківської лікарні! Ви професіонали, пишаємося Вами!

* * *

Що стосується безпосередньо Комарівки, то днями закінчився строк самоізоляції у 307 жителів села, які перебували у списках контактних осіб. Втім, таких залишається по Комарівці ще 57.

* * *


Голова ОДА Андрій Прокопенко зветрається до чернігівців: "Але незважаючи на обнадійливі новини, розслаблятись дуже-дуже зарано!
Нехтування карантинними обмеженнями може змарнувати всю пророблену за останні тижні роботу, у будь-який час у будь-якому населеному пункті спалах інфекції може повторитись.
Заходи, які вживаються всіми нами, допомагають стримати поширення інфекції.
Але попереду – головний виклик – Великодні свята.
Давайте дотримуватись карантину та вимог самоізоляції. І планувати святкувати Великдень вдома, у вузькому сімейному колі.
Бережімо від хвороби себе та близьких".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 420 | Теги: Чернігівщина, коронавірус, Андрій Прокопенко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar