реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 4 » На Чернігівщині готуються до весняних паводків та їх наслідків
16:41
На Чернігівщині готуються до весняних паводків та їх наслідків
На Чернігівщині готуються до весняних паводків та їх наслідків Усі служби, що дотичні до усунення наслідків весняного підтоплення на Ріпкинщині та інших районах Чернігівщини, зібралися в прес-центрі «Чиста політика».

Вони проаналізували ситуацію, розказали про свої плани та попередили населення про ймовірні загрози.
Про це інформують в Секторі комунікації Чернігівської області.

Фахівці очікують, що цьогорічній весняний паводок буде більшим, ніж в останні роки. Промерзання ґрунту, наповненість річок водою та кількість снігу — усе говорить про ймовірні підтоплення. Тож поліція Чернігівщини вже готує особовий склад до роботи в надзвичайних умовах.

Головне управління Національної поліції в Чернігівській області повідомило, що вже готове до виконання поставлених завдань та допомоги рятувальникам.

"У нас є достатня кількість особового складу для забезпечення охорони публічної безпеки на ділянках, де ймовірно будуть підтоплення.За необхідності на місце виїжджатимуть групи реагування патрульної поліції та дільничні інспектори поліції. В разі необхідності буде здійснюватися цілодобова охорона публічного порядку", - зауважив заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області Євген Чепа.

Якщо внаслідок ймовірних весняних паводків жителі Придесення матимуть проблеми з «великою водою», то вони можуть звертатися до єдиного колл-центру за телефоном «102».



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 845 | Теги: паводки, Чернігівщина, весна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar