реклама партнерів:
Головна » 2020 » Квітень » 5 » На Чернігівщині – перша смерть через коронавірус
18:34
На Чернігівщині – перша смерть через коронавірус
На Чернігівщині – перша смерть через коронавірус Помер 56-річний чоловік з села Пам'ятне, Борзнянського району. Про це повідомляє Суспільне за інформацією завідувача Борзнянського міжрайонного відділу обласного лабораторного центру Івана Вовка.

Як розказала речниця поліції області Юлія Ковтун, у ніч з 3 на 4 квітня з Борзнянської центральної районної лікарні намагався втекти чоловік, у якого клінічно підтверджений COVID-19. Поліцейські та медики повернули пацієнта до лікарні.

"З моменту полишення місця обсервації до повернення назад чоловік з іншими особами не контактував. Поліцейські та медики були екіпіровані всіма належними засобами індивідуального захисту. Сьогодні (5 квітня) стало відомо, що чоловік помер від ускладнень хвороби".

Нагадаємо, коронавірус хворому з села Пам'ятне лабораторно діагностували 3 квітня. Він перебував у лікарні у важкому стані. Про це 4 квітня розповіла головна лікарка Борзнянської райлікарні Тетяна Стовба. Чоловіку надавали кисневу терапію та симптоматичне лікування.

Станом на 5 квітня на Чернігівщині 6 лабораторно підтверджених хворих на коронавірус і один летальний випадок.

Джерело: Суспільне



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 489 | Теги: Смерть, Чернігівщина, коронавірус | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar