реклама партнерів:
Головна » 2023 » Березень » 12 » На Чернігівщині попрощалися з капітаном Миколою Саєнком, який загинув на Донеччині
18:49
На Чернігівщині попрощалися з капітаном Миколою Саєнком, який загинув на Донеччині
На Чернігівщині попрощалися з капітаном Миколою Саєнком, який загинув на Донеччині У Ніжині попрощалися з 31-річним капітаном Миколою Саєнком, який загинув у бою на Донеччині.
Про це повідомляє обласний військкомат.
Капітан Саєнко Микола Васильович народився 4 липня 1991 року в Ніжині. Закінчив Ніжинську загальноосвітню школу №5, вищу освіту отримав у Чернігівському державному інституті економіки і управління.

З вересня 2011 року до серпня 2013 року навчався на військовій кафедрі офіцерів запасу Харківського університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба. Отримав звання молодшого лейтенанта за спеціальністю «офіцер бойового управління повітряним рухом літаків».
До повномасштабної війни чоловік працював директором магазину «МОТОСТАНДАРТ» в Ніжині, а з 2019 року перебував у лавах Національної Гвардії України, беручи безпосередню участь в операції об‘єднаних сил на сході нашої держави.
Після подій 24 лютого у складі одного з підрозділів НГУ Микола вкотре став на захист Батьківщини, разом з побратимами до останнього подиху борючись за світле та вільне майбутнє українського народу. 17 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Саєнко Микола загинув.

Попрощалися з воїном у Ніжині в Церкві Всіх Світих, поховавши на місцевому кладовищі.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1391 | Теги: прощання, Чернігівщина, захисники України, російсько-українська війна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar