реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 18 » На Чернігівщині проходять тактичні навчання з територіальної оборони "Північна фортеця"
17:49
На Чернігівщині проходять тактичні навчання з територіальної оборони "Північна фортеця"
На Чернігівщині проходять тактичні навчання з територіальної оборони "На Чернігівщині розпочалися тактичні навчання з територіальної оборони "Північна фортеця". Головна відмінність цих навчань у тому, що вперше в історії України вони проводяться відразу повним складом бригади територіальної оборони", - зазначається у повідомлені прес-служби Чернігівської облдержадміністрації.

Під час навчань відпрацьовуватимуться основні завдання підрозділів тероборони: прикриття ділянки державного кордону, забезпечення руху військових колон, ізоляція району бойових дій, оборона важливих об’єктів, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника, ведення бойових дій у місті та лісі.

Навчання організовані відповідно до підходів та з використанням досвіду країн Балтії, скандинавських та інших держав.

Як повідомлялося, масштабні збори проводяться на полігоні в Гончарівському за участю 3700 резервістів другої черги. Перші три дні вони прибували на місце й розміщувались, а вчора склали присягу.
Навчання є експериментальними. Сформована бригада в бойових умовах нестиме службу виключно на території області. Набутий на Чернігівщині досвід буде надалі поширений на інші регіони України.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 749 | Теги: територіальна оборона, Чернігівщина, навчання | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar