реклама партнерів:
Головна » 2022 » Грудень » 14 » На Чернігівщині швидкого відновлення потребують майже 9 тисяч об‘єктів.
19:06
На Чернігівщині швидкого відновлення потребують майже 9 тисяч об‘єктів.
На Чернігівщині швидкого відновлення потребують майже 9 тисяч об‘єктів. З початком повномасштабного вторгнення росії на Чернігівщині швидкого відновлення потребують майже 9 тисяч об‘єктів.
Про це розповів Президент Володимир Зеленський під час онлайн-виступу на Форумі з економічної стійкості та реконструкції України, який проходив у Парижі.

– Загалом на Чернігівщині лише в рамках планів швидкої відбудови, тобто того, що потребує негайних зусиль, треба відновити 8 тисяч 896 об‘єктів, більше тисячі багатоквартирних житлових будинків, які були пошкоджені чи зруйновані обстрілами. Більше 7 тисяч приватних будинків, а ще лікарні, школи, комунікації, транспорт, підприємства. І це лише в одному регіоні.

Як зазначив глава держави, частина робіт вже ведеться. Зокрема, шефство над відбудовою Чернігівщини взяла Франція. Вона вже надала допомогу у відновленні мостів.

– Але для і французької держави, і для французьких компаній, є на порядок більше можливостей і проєктів, які потребують реалізації.

Також Зеленський закликав інші країни приєднуватися до відбудови України, зокрема й Чернігівської області. За його словами, загалом бойові дії прямо зачепили території 11 областей. Обсяг плану швидкої відбудови, який охоплює інші регіони, нараховує 500 тисяч об‘єктів і більше 12 мільярдів євро.

За матеріалами: сайту 0462



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1485 | Теги: Чернігівщина, відновлення, Зеленський, війна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar