реклама партнерів:
Головна » 2009 » Листопад » 17 » На Чернігівщині триває конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських
21:32
На Чернігівщині триває конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських
На Чернігівщині триває конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських Продовжується прийом заявок на участь у конкурсі «Благодійник року» імені меценатів Тарновських.
Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації.
У конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу для розв’язання суспільних проблем Чернігівської області. Претендентів на участь у конкурсі, за їх згодою, можуть висувати органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, науки, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, будь-які особи, що отримали благодійну допомогу та самі благодійники.
Для участі в конкурсі організації або особи, які висувають претендентів, мають заповнити заявку встановленого зразка та надіслати її разом з доданими матеріалами та позначкою «Благодійник року імені меценатів Тарновських» на адресу управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації (14000, м. Чернігів, просп. Миру, 21-а) до 25 листопада ц.р.
Переможці будуть визначені Оргкомітетом конкурсу до Дня благодійництва.

Довідки за телефонами: 675-797, 675-891, 675-877.

За інформацією офіційного сайту Чернігівської ОДА



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1271 | Теги: Чернігівщина, благодійництво | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar