реклама партнерів:
Головна » 2019 » Листопад » 25 » На Чернігівщині відбулись контрдиверсійні навчання
14:12
На Чернігівщині відбулись контрдиверсійні навчання
На Чернігівщині відбулись контрдиверсійні навчання Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Чернігівській області провела контрдиверсійні тактико-спеціальні навчання, повідомляє пресцентр СБ України.

У тренувальних зборах в умовах максимально наближених до реальних взяли участь військовослужбовці Збройних Сил України, співробітники регіональних підрозділів Служби безпеки, Нацполіції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, Нацгвардії, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.
Учасники вишколу відпрацювали комплекс заходів, спрямованих на виявлення та знешкодження «терористів», які за легендою навчань вчинили диверсію на одному із військових об’єктів регіону.

Завдяки злагодженим та ефективним діям спецпризначенців умовної диверсійно-розвідувальної групи була вчасно нейтралізована, наслідки їхньої підривної діяльності усунуті.
Координаційна група ретельно проаналізувала кожен етап навчань та визначила пріоритетні напрямки подальшої професійної підготовки регіональних суб`єктів боротьби із тероризмом.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 721 | Теги: Антитерористичний центр, сбу, Чернігівщина, навчання | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar