реклама партнерів:
Головна » 2023 » Березень » 8 » На Чернігівщині відкрили два простори підтримки та самореалізації жіноцтва «Вільна»
19:18
На Чернігівщині відкрили два простори підтримки та самореалізації жіноцтва «Вільна»
На Чернігівщині відкрили два простори підтримки та самореалізації жіноцтва «Вільна» Проєкт «Вільна» діє в багатьох областях України. Відповідні простори днями з’явилися в Ніжині та Чернігові.
Ця ініціатива реалізується в межах гуманітарного реагування Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, спільно з ГО «Інноваційні соціальні рішення», за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна, за сприяння Чернігівської обласної державної адміністрації.

До урочистостей з нагоди відкриття приєдналася і заступниця начальника ОВА Жанна Шерстюк.

«Місце розташування цього простору сприяє його відвідуваності: поки діти займатимуться в Обласному палаці дітей та юнацтва, мами зможуть провести час з користю для себе, - зазначила Жанна Шерстюк. – На жаль, війна значно вплинула на психоемоційний стан кожної з нас, майже не залишилося часу на саморозвиток чи перезавантаження. А це дуже необхідно для здорової нації. Відповідні простори – місце, де можна відволіктися, а також якісно та безоплатно пропрацювати якусь проблему з фахівцями».

«Вільна» пропонуватиме певний перелік послуг за графіком. Серед іншого: тренінги з особистісного та кар’єрного розвитку; вивчення української та англійської мови; консультації психолога; фахівців різного спрямування.

«Простір «Вільна» є частиною гуманітарної відповіді на війну. Це простір, де жінки та дівчата можуть об’єднуватися та отримувати спеціалізовані сервіси психологічної та соціальної допомоги. Проєкт не виокремлює категорій, однак, безумовно, зазначений простір перш за все має працювати для підтримки жінок, які постраждали від гендерно зумовленого, домашнього або зумовленого війною насилля», — розповідає спеціалістка Фонду ООН у галузі народонаселення Анастасія Коломієць.

Місце розташування просторів проєкту «Вільна»: м. Ніжин, вул. Б. Хмельницького, 27
м.Чернігів, просп. Перемоги,112

За повідомленням: Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1579 | Теги: Чернігівщина, жінка, самореалізація | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar