реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 27 » На Чернігівщині за фінансової підтримки служби зайнятості створено понад 400 робочих місць
14:08
На Чернігівщині за фінансової підтримки служби зайнятості створено понад 400 робочих місць
На Чернігівщині за фінансової підтримки служби зайнятості створено понад 400 робочих місць Відшкодування витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, як стимул до створення нових робочих місць, є вигідною пропозицією служби зайнятості для керівників підприємств, установ, організацій та приватних підприємців.
Компенсація надається роботодавцям у разі працевлаштування на нові робочі місця громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці, та суб’єктам малого підприємництва, котрі працевлаштовують зареєстрованих безробітних на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності.
У поточному році фінансовою підтримкою служби зайнятості скористалися 218 роботодавців області, забезпечивши роботою понад 400 безробітних, серед них й учасники АТО. Адже завдяки змінам до Закону України «Про зайнятість населення», що набули чинності наприкінці літа 2016 року, учасники бойових дій на сході країни отримали додаткові гарантії в сприянні працевлаштуванню.
Зокрема чернігівське підприємство ТОВ «Чернігівпромпаливо» взяло на роботу опалювачем колишнього бійця В’ячеслава Мельника, за що отримало фінансову допомогу від служби зайнятості. Не проґавило свій шанс і ніжинське ТОВ «Альтеп Енергія», де нині головним інженером працює учасник АТО Анатолій Сліпак. Компенсацію єдиного внеску за працевлаштування захисників Вітчизни Миколи Мамченка електрозварником ручного зварювання і Олексія Катюхи водієм автотранспортних засобів мають і прилуцькі роботодавці ТОВ «Укрспецмоноліт» та ФОП Сімакова О.С.

Валентина Федусь, Чернігівський ОЦЗ



Переглядів: 740 | Теги: служба зайнятості, Чернігів, робота | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar