реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 10 » На Чернігівщині затримано нападників на поліцейського і членів його сім'ї
19:42
На Чернігівщині затримано нападників на поліцейського і членів його сім'ї
На Чернігівщині затримано нападників на поліцейського і членів його сім'ї Правоохоронець зробив зауваження компанії осіб, які порушували громадський порядок. Пізніше зловмисники приїхали до будинку, де мешкає дільничний, і дерев’яними палицями побили його і членів його сім′ї. Нападників встановлено, відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу.

Увечері сьомого січня у приміщенні магазину-кафе, розташованого в м. Бахмач Чернігівській області, поліцейський місцевого відділу поліції, представившись працівником поліції, зробив зауваження декільком особам, які порушували громадський порядок. У результаті було припинено правопорушення, пов’язане з вчиненням хуліганських дій невідомими особами.

Того ж дня приблизно через півтори години до місця проживання працівника поліції приїхало більше 15 осіб, у тому числі й ті, кому було зроблене зауваження. Зловмисники дерев‘яними палицями заподіяли поліцейському і членам його родини легкі тілесні ушкодження.

Вжитими заходами нападників встановлено та затримано. У найближчій час планується обрання вказаним особам запобіжного заходу у виді взяття під варту.

Слідчим відділом Бахмацького ВП Головного управління Національної поліції в Чернігівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом хуліганських дій та насильства щодо працівника правоохоронного органу, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За вчинення цих злочинів передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Головне слідче управління Національної поліції України



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 865 | Теги: напад, Чернігівщина, поліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar