реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 11 » На чернігівському полігоні «Десна» сталася трагедія
20:33
На чернігівському полігоні «Десна» сталася трагедія
На чернігівському полігоні «Десна» сталася трагедія Одна людина загинула, ще одна постраждала внаслідок вибуху на військовому полігоні «Десна» на Чернігівщині, інформує 7 днів

Як повідомили у Національній поліції, чоловіки напередодні пробралися на полігон, щоб назбирати брухту. І виявили снаряд, який здетонував. У прес-службі Генерального Штабу ЗСУ «5 каналу» повідомили, що ці чоловіки знехтували попередженнями та незаконно проникли на територію полігону.

«Надійшла інформація до Козелецького відділення поліції, зателефонував лікар з Остерської районної лікарні і повідомив, що чоловік зателефонував і сказав, що вони з другом підірвалися на навчальному центрі. Вранці двоє чоловіків, один з Остра, другий — з села поблизу Остра, виїхали на цей навчальний полігон Збройних Сил збирати металобрухт. Так, як він пояснив — чоловік, який залишився живим, вони збирали рештки від танкових снарядів», — повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю управління МВС Чернігівської області Сергій Бриль.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1033 | Теги: Чернігівщина, полігон Десна, вибух | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar