реклама партнерів:
Головна » 2021 » Серпень » 8 » На День міста в Корюківці гості зі Сновська вчили щепити дерева й частували смачними пирогами
07:26
На День міста в Корюківці гості зі Сновська вчили щепити дерева й частували смачними пирогами
На День міста в Корюківці гості зі Сновська вчили щепити дерева й частували смачними пирогами Жвавий рух дорослих і дітей був 31 липня під час святкування Дня міста в Корюківці біля творчого майданчика сновчан. Чим дивувала сусідня громада, розповідає susidy.city

Викладачі та учні Сновського вищого професійного училища лісового господарства, яке готує не лише фахівців лісового господарства, а й харчової галузі, верстатників деревообробних верстатів, столярів тощо, привезли у Корюківку, як-то кажуть, «і хліба, й видовищ».

Улаштували виставку творчих робіт вихованців: 3D-тарілки, журнальні столи, люстра-штурвал, дерев’яні вироби для кухні та дому, виконані в різних техніках тощо. Господині-кулінарки продавали запашну й смачну випічку. А дівчатка-кухарі просто неба випікали пишні панкейки та проводили майстер-клас для дітей з розпису пряників.

І смачно, й красиво, й пізнавально. Виставка Сновського вищого училища лісового господарства

Дорослі цікавилися іншим майстер-класом, який проводив викладач училища Микола Бага. Микола Іванович розкривав таємниці розмноження дерев і кущів за допомогою щеплення. Усе про прищепу, підщепу та як правильно щепити дерева цікавило не лише дорослих садівників, а й хлопців та дівчат.

З радістю попрактикувалася на різних способах щеплення і 18-річна корюківчанка, студентка-другокурсниця Сновського училища Анастасія Тройна. Дівчина каже, що через карантин не встигли з одногрупниками приділити цьому вдосталь уваги. А тут – така нагода!

У справжнього педагога учні готові вчитися і під час канікул. Викладач Микола Бага і студентка Анастасія Тройна

Настя каже, що Микола Іванович її похвалив, але й на помилки вказав. Сама дівчина ще ніколи не прищеплювала дерева. Тільки бачила, як це робили тато й покійний дідусь. Тепер обов’язково спробує. Анастасія вже отримала спеціальність лісника-єгеря і продовжує навчання. Хотіла б працювати за фахом у Корюківці, а там – як складеться.





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2572 | Теги: Корюківка, Пироги, Сновськ, щепа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar