реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 31 » Нарешті недобудований Будинок дворянського зібрання на Валу можна розібрати
11:43
Нарешті недобудований Будинок дворянського зібрання на Валу можна розібрати
Нарешті недобудований Будинок дворянського зібрання на Валу можна розібрати За результатами розгляду справи судом апеляційної інстанції набрало законної сили рішення суду, яким задоволено позов прокуратури про скасування державної реєстрації права власності на об’єкт незавершеного будівництва в історичній частині міста Чернігова, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Постановою Київського апеляційного адміністративного суду залишено без змін рішення Чернігівського окружного адміністративного суду, яким задоволено позов прокуратури області в інтересах держави в особі Чернігівської міської ради до бюро технічної інвентаризації та управління адміністративних послуг стосовно скасування рішення про державну реєстрацію права власності за приватною структурою на об’єкт незавершеного будівництва, розташованого у м. Чернігові.

Вжиття заходів прокурорського реагування представницького характеру здійснено з метою усунення порушень вимог земельного законодавства, які виникли внаслідок фактичного позбавлення володіння, користування і розпорядження територіальною громадою міста Чернігова спірною земельною ділянкою.

Заявленню позову органами прокуратури передувало визнання в судовому порядку недійсним договору оренди земельної ділянки, на підставі якого ще у 2011 році у користування одному з господарюючих суб’єктів передано під забудову земельну ділянку на території Валу.

За рішенням суду, яке набрало законної сили, визнано протиправним та скасовано рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, згідно з яким за приватним товариством зареєстровано право власності на об’єкт незавершеного будівництва: Готельно-туристичний комплекс «Дворянське зібрання», що знаходиться на Чернігівському Валу та тривалий термін залишається недобудованим.





Фото з архіву "Чернігівського формату".



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 933 | Теги: Вал, Будинок дворянських зібрань, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar