реклама партнерів:
Головна » 2021 » Грудень » 2 » Народний Рух вимагає відміни антиселянського закону!
14:55
Народний Рух вимагає відміни антиселянського закону!
Народний Рух вимагає відміни антиселянського закону! Заява проводу Чернігівської обласної організації Народного Руху України від 2 грудня 2021 року

Прийняття закону за № 5600 є тривожним свідченням продовження наступу на селянські приватні господарства, підтримкою олігархів у аграрній сфері. На відміну від Польщі, українська влада продовжує робити ставку не на особисті селянські господарства, а на агрохолдинги.

Згаданим законом передусім вводиться так званий нормативний податок на земельні ділянки: він становитиме від 1,5 тис. Гривень у рік за гектар. Окремо, податком в 19,5%, обкладуть дохід, який отримують українці від продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на своїй земельній ділянці.

Зауважте, що платниками нового податку будуть не агрохолдинги, бо вони формально орендують земельні паї українців, а самі селяни. Не кажучи вже про те, що цей закон змушує українців відмовлятися від своєї власної землі, стимулює її продаж. Очевидно, що купуватимуть не фермери, а ті ж таки олігархи з агрохолдингів.

Народний Рух вимагає припинити підтримку олігархату і повернутися обличчям до українського села!



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 10501 | Теги: Чернігів, Народний Рух України, фермери, земля | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar