реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 6 » Ніжинська районна лікарня перейшла на альтернативні види палива
20:29
Ніжинська районна лікарня перейшла на альтернативні види палива
Ніжинська районна лікарня перейшла на альтернативні види палива З цього приводу головний лікар цього медичного закладу Юрій Солодько розповів для сайту «Нежатин»: «Життя змушує нас переходити на більш альтернативні джерела постачання тепла. Зараз у державі – проблеми з постачанням газу та цінами на нього, тож чимало закладів переводять котельні, що працюють на газу, на альтернативні види палива.
Влітку минулого року приватна компанія «Солід Теплоенерго» запропонувала нашому закладу за власні кошти встановити в лікарні котел на твердому паливі (пілетах) і заключити договір по цінам, дешевшим за ті, які пропонує ТОВ «НіжинТеплоМережі». Договір на будівництво котельні наша лікарня заключила, і в грудні 2015 року представники компанії змонтували в одному з гаражів на території лікарні котел на пілетах.
Вранці, 05 січня, був пробний пуск, котел працював і вночі, продовжує обігрівати і сьогодні. Скрізь тепло, всі задоволені».

В кінці розмови Юрій Павлович додав, що опалювальна площа території районної лікарні становить біля 7 тис. кв метрів і зазначив, що за приблизними підрахунками, протягом опалювального періоду районна лікарня може зекономити близько 300 тис. грн. (це по тих цінах, які нині діють в ТОВ «НіжинТеплоМережі»).

Джерело: Нежатин



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1124 | Теги: Котельня, Ніжин, опалення | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar