реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 2 » Новорічна ніч на Чернігівщині минула без порушень публічного порядку
10:42
Новорічна ніч на Чернігівщині минула без порушень публічного порядку
Новорічна ніч на Чернігівщині минула без порушень публічного порядку Безпеку жителів області та гостей забезпечували понад п’ятсот правоохоронців, з яких більше двохсот – в обласному центрі.

Традиційно правоохоронці Чернігівщини зустріли Новий рік у посиленому варіанті несення служби. Патрулі на вулицях Чернігова були підсилені приданими силами з апарату ГУНП області. Це відіграло значну роль у тому, що Новорічна ніч як в обласному центрі, так і взагалі по області минула спокійно.

Спільні та грамотно скоординовані дії правоохоронців Чернігівщини забезпечили святкування Нового року громадянам без значних порушень публічного порядку. В ніч з 31 грудня на 1 січня на території Чернігівської області відбулося 32 новорічні масові заходи, в яких взяли участь близько 16 тисяч громадян. Грубих порушень публічного порядку під час проведення культурно-масових розважальних заходів не допущено.

Посилене несення служби поліцією Чернігівщини триватиме й надалі, аж до завершення зимових свят.

1 січня на території області заплановано проведення 14 новорічних масових заходів за участю близько 6 тисяч громадян. Охороняти їх безпеку буде залучено понад дві з половиною сотні поліцейських області.

Поліція Чернігівщини звертається до жителів області з проханням дотримуватись закону, не порушувати правопорядок і сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій з охорони публічного порядку та безпеки.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1048 | Теги: Чернігівщина, поліція, Новий рік 2016 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar