реклама партнерів:
Головна » 2020 » Квітень » 29 » Одні висаджують і дбайливо доглядають, інші – безсовісно нищать
19:46
Одні висаджують і дбайливо доглядають, інші – безсовісно нищать
Одні висаджують і дбайливо доглядають, інші – безсовісно нищать Черговий факт вандалізму зафіксували сьогодні вранці працівники КП «Зеленбуд» у центральній частині Чернігова, а саме – на пр. Миру в сквері напроти будівлі обласної ради. Прибираючи територію, вони помітили, що клумби с тюльпанами понівечені – деякі рослини безжалісно зламані чи зрізані.

Ймовірно, це було зроблено заради розваги або з дурості, адже купку квітів знайшли неподалік – їх просто викинули під дерево як сміття. Щиро кажучи, дуже прикро й образливо, що серед чернігівців з року в рік знаходяться люди, які не бережуть красу, яку створюють комунальні служби для всіх жителів нашого обласного центру, а також не цінують наш труд.

Водночас варто нагадати хуліганам, що за подібні дії та пошкодження громадського майна передбачена адміністративна відповідальність й штрафні санкції. Торік один з чоловіків, який «збирав букет для коханої» на міській клумбі, був затриманий правоохоронцями й поніс заслужене покарання.

Тож просимо чернігівців, які стали свідками правопорушення, не залишатися байдужими та негайно телефонувати на номер «102»!

За матеріалами прес-служби КП «Зеленбуд»



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 431 | Теги: Зеленбуд, вандалізм, квіти | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar