реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 7 » Окружна виборча комісія № 205 провела перше засідання
08:31
Окружна виборча комісія № 205 провела перше засідання
Окружна виборча комісія № 205 провела перше засідання 5 червня відбулось перше засідання окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №205. Присутні члени комісії прийняли присягу та проголосували за ряд організаційних питань.
про це повідомляє Чернігівщина: події і коментарі
У засіданні, що відбулося в приміщенні Деснянської районної в місті Чернігові ради, були присутні 12 з 18 членів ОВК. Після складання присяги, голова комісії Валентина Значко вручила присутнім членам комісії посвідчення.
На засіданні був присутній заступник міського голови Чернігова Станіслав Віхров, відповідальний за матеріально-технічне забезпечення комісії. Віхров зачитав акт передачі необхідних засобів для ОВК та зазначив, що комісії забезпечена всім необхідним для роботи.
На платній основі в комісії працюватимуть голова комісії, її заступник та секретар. Відповідне рішення підтримала більшість з присутніх членів комісії.
Своїм рішенням окружком призначив Сергія Соломаху та Валентину Багрову відповідальними за прийом від банків виписок із рахунків виборчих фондів та контроль за надходженням, обліком і використанням коштів виборчих фондів кандидатів у нардепи. Третю відповідальну особу планують обрати на наступному засіданні.

Окружна комісія буде розміщуватись у приміщенні Деснянської районної у місті Чернігові ради(проспект Перемоги, 141), та працюватиме з 9 до 18 години, з вихідними в суботу та неділю.

Нагадаємо, 3 червня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.
В режимі засідання відбулось жеребкування щодо включення кандидатур до складу окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року в одномандатному виборчому окрузі № 205.
Після проведення жеребкування ЦВК своєю постановою утворила окружну виборчу комісію з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 205 у складі 18 осіб.

Фото Юрія Паперного.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1239 | Теги: окружна комісія, виборчий округ 205, вибори, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar