реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 3 » Паркур-шоу за підтримки молодорухівців Чернігова
06:27
Паркур-шоу за підтримки молодорухівців Чернігова
Паркур-шоу за підтримки молодорухівців Чернігова У рамках акції «Здійснимо дитячі мрії разом» 31 травня у Чернігові, у міському парку культури і відпочинку, відбулися розважальні дійства та спортивні змагання, організовані за підтримки благодійного фонду «Поліський оберіг» та обласного осередку Національного олімпійського комітету України.
На святкових заходах чернігівці вперше мали можливість побачити виступи місцевих юних трейсерів, які продемонстрували дивовижне і захоплююче паркур-шоу.

Нині паркур набуває все більшої популярності серед молоді. Він об’єднує в собі багато екстремальних дисциплін, таких, наприклад, як гімнастика, легка атлетика, скалолазання. Паркур вчить людину пресуватися, долаючи всілякі перешкоди на своєму шляху (стіни, виступи), застосовуючи при цьому лише свою силу і волю.

Чернігівські трейсери сміливо і вправно продемонстрували різноманітні каскадерські трюки. Присутні з вдячністю аплодували хлопцям за майстерність володіння тілом.
А потім були нагороди. Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш вручила молодим екстремалам грамоти, а керівник чернігівської громадської організації «Молодь Руху» Леонід Подя — цінні подарунки.

Молодорухівці і надалі планують підтримувати різноманітні заходи за участю чернігівських трейсерів. Вирішено також допомогти у приєднанні місцевих екстремалів до Всеукраїнської громадської організації «Федерація паркуру України».

Прес-служба Чернігівської обласної організації Народного Руху України.



















Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1321 | Теги: паркур, Молодь Руху, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar