реклама партнерів:
Головна » 2022 » Грудень » 14 » Пєсков: "питання про можливість приєднання Одеси та Чернігова буде залежати від вибору громадян..."
19:38
Пєсков: "питання про можливість приєднання Одеси та Чернігова буде залежати від вибору громадян..."
Пєсков: Речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що "питання про можливість приєднання Одеси та Чернігова буде залежати від вибору громадян... Першочерговим завданням є захист людей у "ЛНР" і "ДНР".
Про це він сказав в інтерв'ю одному з російських ЗМІ.

Центр протидії дезінформації повілдомляє:
Прес-секретар президента рф 14 грудня прокоментував «пропозицію» ватажка т.зв. ДНР д.пушиліна, який в інтерв'ю російським пропагандистам заявив, що Одеса і Чернігів мають бути «звільнені».
Це вчергове доводить, що окупанти мали на меті загарбати всю Україну, і йти з війною далі на Захід.
Але дане висловлювання офіційного рупору кремля свідчить про те, що загарбання Чернігова та Одеси наразі не є пріоритетом «спецоперації». Через нездатність взяти під контроль загарбані території, кремль вимушений змінити риторику в бік озвучування намірів хоча б стримати ситуацію на Донбасі.
При цьому, російські окупаційні війська не припинять спроби наступу в Донецькій області на Бахмутському та Авдіївському напрямках, але через гідну відповідь українських захисників успіху не досягнуть.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1685 | Теги: російсько-українська війна, Одеса, Пєсков, Чернігів, ДНР | Рейтинг: 3.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar