реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 27 » Під Черніговом поліція затримала лісорубів
14:17
Під Черніговом поліція затримала лісорубів
Під Черніговом поліція затримала лісорубів Зловмисники перевозили десять дубових колод без будь-яких супровідних документів.
До Чернігівського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що жителі обласного центру вантажівкою перевозять незаконно зрубані дерева дуба в напрямку села Старий Білоус, повідомив кореспондента "Чернігівського формату" сектор комунікації поліції Чернігівської області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Чернігівського районного відділення поліції.

В лісосмузі поблизу с. Старий Білоус правоохоронці виявили автомобіль «САЗ-3507», в якому знаходилися двоє мешканців Чернігова. В кузові автомобіля знаходилось 10 дубових колод діаметром 36-48см довжиною 3-3,5 метрів. Автомобіль доставлено до Чернігівського районного відділення поліції.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 822 | Теги: поліція, ліс, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar