реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 9 » Під Києвом прощаються з видатним дисидентом Левком Лук’яненком
15:21
Під Києвом прощаються з видатним дисидентом Левком Лук’яненком
Під Києвом прощаються з видатним дисидентом Левком Лук’яненком У селищі Хотів на Київщині прощаються з легендарним дисидентом, автором «Акту проголошення незалежності України» Левком Лук'яненком, який пішов з життя 7 липня, повідомляє УНІАН.

Як повідомляє ТСН, на прощання прийшли родичі, односельці, близькі та соратники політика. На будинку наклеїли портрети та цитати діяча. Крім того, на стіни повісили пусті листи ватману, на яких можна висловити співчуття. Зазначається, що у Хотові на честь Лук'яненка посадять дуб. Вдова Лук'яненка Надія Іванівна розповіла, що від березня дисидент тричі потрапляв до лікарні.

Як відомо, сьогодні з Лук'яненком прощаються у його будинку. А завтра, 10 липня, відбудеться прощання з діячем у Клубі Кабінету міністрів (вулиця Інститутська, Київ). Лук'яненка відспівають у Володимирському соборі, а поховають на Байковому цвинтарі. Нагадаємо, український дисидент, письменник, екс-народний депутат України та автор "Акту проголошення незалежності України" Левко Лук'яненко помер на 90-му році життя.

У церемонії прощання з Левком Лук'яненком візьме участь і делегація з Чернігова.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 907 | Теги: Байковий цвинтар, прощання, Левко Лукяненко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar